The Lord of The Rings: The Rings of Power — prvi pogled – serijala.com
Trenutno čitaš
The Lord of The Rings: The Rings of Power — prvi pogled

The Lord of The Rings: The Rings of Power — prvi pogled

Vanity Fair donosi prvi pogled na novu Amazonovu seriju nekoliko dana prije premijere trailera koji već spremno čeka jedan reklamni blok nedjeljnog Super Bowla. Slike su označene VF-ovim žigovima i možete ih pronaći ovdje.

“Ovo je naslov za koji mislimo da bi mogao živjeti na hrptu knjige pored Tolkienovih klasika. “Prstenovi moći” (The Rings of Power) objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Međuzemlja: kovanje prstenova, uspon Mračnog Gospodara, epsku priču o Numenoru i Posljednji savez vilenjaka i ljudi.” izjavio je dvojac showrunnera i izvršnih producenata serije JD Payne i Patrick McKay prije nekoliko dana.

https://twitter.com/CultureCrave/status/1491763398660419586

Osim Paynea i McKaya titulama izvršnih producenata okitit će se i Lindsey Weber (Star Trek Beyond), Callum Greene (Pacific Rim), J.A. Bayona (Jurassic World: Fallen Kingdom), Belén Atienza (The Orphanage), Justin Doble (Stranger Things), Jason Cahill (Halt and Catch Fire), Gennifer Hutchison (Breaking Bad), Bruce Richmond (From the Earth to the Moon) i Sharon Tal Yguado (Outcast).

Pročitaj još

Amazon je prava na priču platio 250 milijuna dolara, a od isplaniranih pet sezona trenutno su potvrđene samo prva i druga. Očekuje se da će Amazon iskeširati preko milijardu dolara kad se sve završi i podvuče. Prva sezona od osam epizoda snimljena je na lokacijama na Novom Zelandu, a produkcija se u sljedećim sezonama seli u Veliku Britaniju. Prva sezona od osam epizoda svoju će premijeru imati 2. rujna ove godine.

https://twitter.com/CultureCrave/status/1491763386396274691
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861