How To With John Wilson vraća se u studenom na HBO – serijala.com
Trenutno čitaš
How To With John Wilson vraća se u studenom na HBO

How To With John Wilson vraća se u studenom na HBO

Jedna od najboljih.. uhhh… emisija (?) na televiziji vraća se uskoro na male ekrane. Najavljena još u prosincu prošle godine druga sezone HBO-ove dokumentarne serije How To With John Wilson (“Vodič kroz život s Johnom Wilsonom”) stiže za otprilike dva mjeseca. HBO još nije potvrdio točan datum premijere nove sezone, ali John Wilson stiže negdje u studenom (11. mjesec).

HBO je prošle godine najavio prvu sezonu ovako:

Dokumentarni redatelj i samoprozvani “anksiozni Njujorčanin” John Wilson debitira na HBO-u kao scenarist, redatelj, snimatelj, producent i pripovjedač izvanredne, potpuno nove dokumentarno-humoristične serije “Vodič kroz život s Johnom Wilsonom”. U ovoj jedinstveno urnebesnoj odiseji samootkrivanja i kulturnih opservacija, Wilson potajno i opsesivno snima živote svojih kolega iz New Yorka, pokušavajući pritom davati svakodnevne savjete o srodnim temama. Nezgodne proturječnosti modernog života ublažava Wilsonov iskren, nepolirani komentar, a šest epizoda sezone nude njegov specifični stav o temama koje uključuju poboljšanje pamćenja, ćaskanje, dijeljenje računa, budućnost skela, očuvanje namještaja i još mnogo toga.

Pročitaj još

U kakve će se nove nevolje uvaliti John Wilson još ne znamo, ali nadamo se da će biti nešto potpuno trivijalno poput “kako oprati auto” ili “ofarbajmo ogradu zajedno”.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861