Obnove za Blindspot, American Horror Story i još četiri serije – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove za Blindspot, American Horror Story i još četiri serije

Obnove za Blindspot, American Horror Story i još četiri serije

Tijekom prošlog tjedna se nakupilo nekoliko vijesti koje uključuju par bitnih, ali i nekoliko manje bitnih obnova među kojima je i Blindspot kao prva obnovljena nova serija.

Prva i najmanje iznenađujuća obnova dolazi sa NBC-a koji je nakon svega sedam epizoda obnovio Blindspot za drugu sezonu. Od početka emitiranja imala je solidnu i obećavajuću gledanost te je netom prije obnove naručena i puna prva sezona od 22 epizode. Prošli smo mjesec imali i blic recenziju na seriju, a uzimajući u obzir da je ovo “jedna od najgledanijih i najboljih novih serija” možemo sa sigurnošću reći da je ovo jedna od najslabijih jesenskih sezona sa jedva par zabavnih, ali i kvalitetnih serija.

NBC je također obnovio i svoje (ostale) vodeće procedurale, Chicago Fire i Chicago P.D. koji su ove jeseni ušli u svoju četvrtu, odnosno treću sezonu. Vijest o obnovi je došla svega tjedan dana prije premijere novog spin-offa Chicago Med zakazanog za 17. studeni. Crossover između spomenute tri serije je najavljen za siječanj, dok će se u veljači održati još veći crossover sa Law & Order: SVU. Prvu sezonu Chicago Fire možete gledati na RTL-u radnim danima u 23:20 s reprizom sljedeći dan u 12:30.

S druge strane, naručena je šesta sezona American Horror Story koji je u aktualnoj petoj nazvanoj Hotel još jače povezao prethodne sezone. Šesta će sezona opet obuhvaćati Lady Gagu u zasad nepoznatoj ulozi, dok je njezin trenutni performans tzv. Countess jednako ekscentričan i iznenađujući kao što smo i očekivali.

Z Nation je dobio i treću sezonu koja će se sastojati od 15 epizoda kao i druga sezona, a opet će ju raditi studio The Asylum zaslužan za trash filmove poput Sharknada i sl. Serija na napravljena kao alternativa Walking Deadu isticajući zabavnu stranu zombie apokalipse. Između ostalog je naručena i treća sezona TNT-jeve antologijske krimi drame Murder in the First.

3 komentara
 • Blindspot zasluzeno obnovljen.
  Meni jedna od boljih novih serija.
  Sad za sad rasturaju sa 1 sezonom.
  AMS gledam nekako na guranje,zao mi prekinit.Nesvida mi se ova sezona mozda 6 buda interesantnija….

  • Za AHS si govorim istu tu stvar svake godine, a zasad je jedino 2. sezona opravdala naziv serije lol :P

   • Jaro ti si mene zamjeno sa nekim.
    Ja sam tek prije par dana prijavio na ovu stranicu. :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861