Blic recenzija: Blindspot — Procedural s dodatnom dozom misterije – serijala.com

Serija koja je krenula vrlo dobro, a zasad je dovoljno intrigirajuća za nastavak gledanja.

 1. Macondo says:

  Taman sam mislia reći da mi full baca na Blacklist, tako da ću je preskočiti, iako sam na 3. sezoni Blacklista, samo bezgranično poštovanje prema Spaderu me još drži da gledam

 2. ante je car says:

  Kad su vec u trecoj epizodi otkrili ko je tapravo zenska osjetija san razocaranje. Trebalo je to ostavit za zadnju epizodu prve sezone. Ovako mi je serija dobra ali me strah da bi mogla uskoro postat izlizano sranje..i nikako za ovu seriju nezelin da potraje vise od 3-4 sezone jer to smatran maksimumon za ovon serijon..

 3. Gattaca! says:

  Blacklist je poprilično razvio svoju pozadinsku priču kroz drugu sezonu. Blindspot ima potencijala za slično, ali i Blacklist je morao izgurati prvu sezonu da se priča zakotrlja popravo, vidjet ćemo koliko će trebati (i ako će uopće uspjeti) Blindspotu.
  S druge strane, koga malo živcira Stapleton? Kao da želi što prije i ravnije izgovoriti svoje dijaloge, baš jako neprirodno djeluje. No, možda je samo moj dojam. :)

 4. Filip1971 says:

  Pogledao sam dvije epizode i odustao. Meni je ovo preloše! Neuvjerljiva gluma, neuvjerljivi likovi, klišei…

  Nope!

 5. Darió Łucić says:

  Marko, kad nastavljamo s rewatchom Sopranosa??

 6. Lukas says:

  Iskreno, meni je Blacklist dosadio nakon polovice treće sezone, a Blindspot, kojem će najesen krenuti četvrta sezona me nekako drži da gledam dalje…iako ni sam ne znam šta mi je to toliko zanimljivo da na mobitelu imam tajmer koji odbrojava do svake sljedeće epizode…

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *