Dominion i Beauty and the Beast otkazani – serijala.com
Trenutno čitaš
Dominion i Beauty and the Beast otkazani

Dominion i Beauty and the Beast otkazani

Ovo je jedna od onih vijesti koja će određene ljude pogoditi s iznenađenjem jer su s užitkom pratili barem jednu od ove dvije serije, dok će se ostatak zapitati zašto su ove dvije serije uopće i poživjele toliko.

Dominion se prikazivao na Syfyju još od prošlog ljeta te je bio reklamiran kao nastavak filma Legija iz 2010. godine koji također ima apokaliptične i nadnaravne elemente kao i film. Radnja serije je smještena 25 godina poslije radnje filma, gdje mladi vojnik Alex Lannen (Christopher Egan) shvati da je jedini koji može spasiti čovječanstvo, a uzimajući u obzir da su glavni likovi anđeli, serija je poprilično nemaštovita i nezanimljiva. Čak i za Syfy.

Malo kvalitetnija serija od Dominiona, ali svejedno puno lošija od ostalih na svom kanalu, Beauty and the Beast završava svoju priču nakon četvrte sezone. CW je skratio treću sezonu na 13 epizoda i pomjerio ju na ljeto radi organizacije svog rasporeda da bi prije premijere serija dobila obnovu i za četvrtu sezonu. No, kad je mreža shvatila što je učinila, popravila je pogrešku i otkazala seriju. Najpopularnija epizoda u ove tri sezone je bila pilot epizoda, dok je gledanost katastrofalno padala kako je serija napredovala. Četvrta je sezona trenutno u produkciji, a očekuje se tijekom ljeta sljedeće godine.

Komentari (1)
  • nemogu se sjetiti dobre serije sa syfya još od lost rooma, prošlo je skoro 10 godina, sve neka prozirna smeča, ulažu toliko u produkciju umjesto u priču

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861