Obnove i otkazivanja: Banshee, Beauty and the Beast, Portlandia i još – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove i otkazivanja: Banshee, Beauty and the Beast, Portlandia i još

Obnove i otkazivanja: Banshee, Beauty and the Beast, Portlandia i još

Tijekom proteklog tjedna, malo po malo, stizale su razne obnove i otkazivanja nešto manje razvikanih serija, pa je red da ih pokrijemo u jednom komadu. Izbrojali smo pet obnova, od čega jedna spada i u kategoriju otkazivanja:

  • Getting On, vjerojatno najmanje razvikana HBO-ova polusatna dramedija, dobit će treću sezonu — ujedno posljednju. Finalna sezona ponovo će imati šest epizoda.
  • Portlandia, hipsterska parodija Freda Armisena i Carrie Brownstein dobiva čak dvije sezone, šestu i sedmu.
  • TNT je obnovio fantasy-avanturu The Librarians, snimljenu prema istoimenom serijalu filmova. Nova runda imat će također deset epizoda.
  • Cinemax je obnovio akcijski Banshee za četvrtu sezonu od ukupno osam epizoda, dvije manje od dosadašnje tri. Kažu da je serija postala poprilično dobra u aktualnoj, trećoj sezoni, pa ako vas žanr interesira, znate što vam je činiti.
  • Na kraju, CW je obnovio Beauty and the Beast za četvrtu epizodu par mjeseci prije premijere četvrte — a serija nije ni blizu labave definicije hita, čak ni za njihove okvire, a znala je čak biti micana s rasporeda zbog slabe gledanosti. Treća sezona će debitirati krajem svibnja.

A sada otkazivanja:

  • ABC Family je otkazao komediju Melissa & Joey nakon četiri sezone, a serija još ima preko 10 epizoda za odraditi, ako vam je to bitno.
  • TBS je otkazao komediju Ground Floor, autora Billa Lawrencea (Spin City, Scrubs, Cougar Town), nakon što je posljednja epizoda emitirana ovog tjedna.
  • Adult Swimova animirana komedija Black Dynamite, bazirana na istoimenom filmu iz 2009. godine, otkazana je nakon dvije sezone.
4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861