The Librarians i Major Crimes obnovljeni, a Legends i još tri serije otkazane – serijala.com
Trenutno čitaš
The Librarians i Major Crimes obnovljeni, a Legends i još tri serije otkazane

The Librarians i Major Crimes obnovljeni, a Legends i još tri serije otkazane

Nakon što je ljetos otkazao Proof te obnovio Rizzoli & Isles i The Last Ship za nove sezone, TNT se odlučio za veliko čišćenje ostatka svog rasporeda i napraviti mjesta za nove uspješnije projekte nakon što je ljetos izgubio svoju nekadašnju uspješnicu Falling Skies.

Među otkazanima se nalazi drama Legends sa Seanom Beanom u glavnoj ulozi koja će do kraja godine završiti svoju drugu sezonu. Legends je jedna od rijetkih serija u kojoj je lik Seana Beana proživio dulje od jedne sezone, ali je zato njegova sreća bila kratkog vijeka. Serija se također prikazivala i na regionalnom FOX-u srijedom u 22:00.

Osim Legends, mreža je otkazala i dvije nove serije — Agent X, koji se mogao pohvaliti sa ulogom Jamesa Earla Jonesa u seriji i Public Morals s Edwardom Burnsom kao glavnim izvršnim producentom, scenaristom, redateljem i glumcem. S druge strane, Major Crimes je obnovljen za skraćenu sezonu od 10 epizoda, dok su The Librarians prošireni na 15 epizoda čija je druga sezona počela prošli mjesec s nešto slabijom, ali i dalje solidnom gledanošću.

Na NBC-u je Neil Patrick Harris ove jeseni vodio svoj variety show čija će prva sezona završiti nakon samo osam epizoda. Prema službenoj izjavi, NBC i Harris su razmišljali o nastavku serije, ali sa nekim većim promjenama te se na kraju ipak odlučili ne nastaviti sa snimanjem. No, Harrisova će produkcijska tvrtka Prediction Productions nastaviti surađivati sa NBC-jem u budućim projektima.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861