Falling Skies obnovljen za posljednju sezonu – serijala.com
Trenutno čitaš
Falling Skies obnovljen za posljednju sezonu

Falling Skies obnovljen za posljednju sezonu

TNT, koji obično svoje glavne serije šiba u ljetnim terminima, obnovio je svoju aktualnu postavu serija za nove sezone. Možda najbitnija je najava da će Falling Skies iduće sezone ući u petu i posljednju sezonu od 10 epizoda. Četvrta sezona post-apokaliptičnog SF-a završit će krajem kolovoza.

Dalje, mreža je obnovila i novu ovoljetnu seriju The Last Ship, koju producira Michael Bay, te Major Crimes, spin-off jedne od njihovih najuspješnijih serija, The Closer.

The Last Ship je najgledanija ljetna drama na mežu osnovnim kabelskim programima (AMC, FX, USA, TNT) i dobiva drugu sezonu od 13 epizoda, tri više nego debitantska. Major Crimes iduće godine ulazi u četvrtu sezonu sa 15 epizoda.

3 komentara
  • Odustah od Fallinga na pola treće sezone….počeo me zamarati,stalno ista priča i događanja (počeo mi sa javljati isti problem i sa Person of interes,zastao na četvrtoj epizodi treće sezone),na kraju svake sezone dođu neki novi alieni…..nema smisla dalje,rekoh…….a Last ship pogledah pilot i na kraju rekoh sam sebi….”Prestar sam za ta patriotska američka sranja” i prebacih se na Fargo.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861