Obnovljeni The Last Ship i The Girlfriend Experience – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni The Last Ship i The Girlfriend Experience

Obnovljeni The Last Ship i The Girlfriend Experience

U zadnjih tjedan dana su obnovljene još neke serije među kojima su The Last Ship s TNT-a i The Girlfriend Experience sa Starza, dok je datum premijere za nadolazeću sezonu Ash vs Evil Dead postavljen nešto ranije nego prošle godine za 2. listopada.

Na TNT-u se trenutno prikazuje treća sezona The Last Ship, a četvrta je naručena za ljeto sljedeće godine. Mreža je već ranije obnovila još jednu svoju seriju, Animal Kingdom, za drugu sezonu, dok njihova možda najpopularnija serija Rizzoli & Isles završava sa sedmom sezonom početkom rujna. Nešto kasnije datume premijera ove jeseni su dobili The Librarians koji će svoju treću sezonu započeti 20. studenog, dok nova drama Good Behavior dolazi 15. studenog.

S druge strane, Starz je obnovio The Girlfriend Experience za drugu sezonu od 14 epizoda nakon što je serija debitirala ovog proljeća. Nova će se sezona fokusirati na potpuno nove likove, dok autori Lodge Kerrigan i Amy Seimetz ostaju raditi na seriji koja je u prvoj sezoni pratila mladu studenticu prava i pripravnicu u prestižnom odvjetničkom uredu koja je istovremeno skupa eskort dama koja pruža “iskustvo djevojke” zbog uzbuđenja i novca koji to donosi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861