Novosti s TNT-a: Falling Skies, The Last Ship i Legends dobili datume i trailere – serijala.com
Trenutno čitaš
Novosti s TNT-a: Falling Skies, The Last Ship i Legends dobili datume i trailere

Novosti s TNT-a: Falling Skies, The Last Ship i Legends dobili datume i trailere

Jučer je kabelska mreža TNT objavila datume premijera povratničkih, ali i nekih novih serija. Nakon neslavnog otkazivanja Darabontovog Mob Citya i gašenja produkcije na odličnoj drami Southland, mreža je najavila četvrtu sezonu Falling Skiesa, koja će svoju premijeru imati 22. lipnja, odnosno juna za naše susjede, i ljetne povratke za Major Crimes, Rizzoli & Isles, Perception i Franklin & Bash, kao i nove epizode Dallasa.

Veselimo se niti jednoj od tih serija, a nismo oduševljeni ni trailerima za dvije nove serije, Legends i The Last Ship.

Legends prati operativca po imenu Martin Odum (Sean Bean) koji ima nevjerojatnu sposobnost da se transformira u drugu osobu za svaki posao. No, njegov vlastiti identitet dolazi u pitanje kada tajanstveni stranac sugerira da Martin nije tko misli da je. Ovdje negdje bi trebalo umetnuti lijenu šalu o tome kako likovi Seana Beana umiru u svakom njegovom projektu i kako neće preživjeti deset epizoda. Trailer je prepun brzih scena i kratkih rezova i ako patite od epilepsije nemojte gledati. Legends dolazi 20. kolovoza.

The Last Ship pak prati posadu mornaričkog razarača koji je prisiljen suočiti se sa stvarnošću novog života kada pandemija ubije većinu zemljine populacije. Serija ima nekoliko poznatih lica, Eric Dane, Adam Baldwin i Rhona Mitra, i izgleda nešto bolje od Legends, no jedan od izvršnih producenata je i Michael Bay, pa mislite o toj informaciji što god želite. The Last Ship svoju premijeru ima 22. lipnja.

http://www.youtube.com/watch?v=zKmwX2BUH-0

TNT je predstavio i novi trailer za četvrtu sezonu Falling Skiesa.

12 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861