Večeras: From Dusk Till Dawn u serijaliziranom obliku – serijala.com
Trenutno čitaš
Večeras: From Dusk Till Dawn u serijaliziranom obliku

Večeras: From Dusk Till Dawn u serijaliziranom obliku

Bližimo se dvadesetoj godišnjici Rodriguezovog filma From Dusk Till Dawn, a u holivudskim godinama to je skoro pola stoljeća i vrijeme je za remake. Robert Rodriguez, redatelj originalnog filma, i vlasnik mreže El Rey koja će emitirati seriju, vraća se u redateljsko sedlo za ovaj remake, a nakon pilota služit će kao izvršni producent serije.

Serija će istražiti i proširiti likove i priče iz filma, te će pružiti širi i bogatiji pogled na astečku mitologiju. From Dusk Till Dawn ima dugu povijest i široki spektar stvari povezanih uz film, od stripova, filmova, a i samog kultnog statusa. Serija prati priču razbojnika Setha Gecka (DJ Cotrona) i njegovog nasilnog, nepredvidljivog brata Richarda “Richiea” Gecka (Zane Holtz), koje love i FBI i teksaški rendžeri Earl McGraw (Don Johnson) i Freddie Gonzalez (Jesse Garcia), zbog pljačke banke u kojoj je ubijeno nekoliko ljudi.

From Dusk Till Dawn trenutačno drži ocjenu 58/100 na Metacriticu, što je otprilike ekvivalent Staropramen piva u alkoholnom smislu. Trailer možete pogledati ispod, a u našoj stručnoj analizi, serija izgleda vrlo snimljeno s mnogo glumaca ispred kamere.

2 komentara
  • Zlatni rudnik tv serija 70-ih i 80-ih je iscrpljen, sada je na redu rimejkanje filmova 90-tih … *facepalm*

    Ne znam samo što je iduće? Serije zasnovane na video spotovima 80-ih? Filmovi inspirirani figuricama iz Kinder jaja? Ili je to sve ciklički proces pa ćemo od sada pa do kraja postojanja biti u centrifugi rimejkanja rimejkanih rimejkova…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861