Kompletan kostim Flasha koji će Grant Gustin nositi u CW-ovoj seriji – serijala.com
Trenutno čitaš
Kompletan kostim Flasha koji će Grant Gustin nositi u CW-ovoj seriji

Kompletan kostim Flasha koji će Grant Gustin nositi u CW-ovoj seriji

Prije nešto više od tjedan dana CW nam je isporučio prvu sliku Granta Gustina odjevenog u Flasha. Tada smo vidjeli samo njegovu glavu, a budući da se pilot upravo snima na ulicama Vancouvera, CW je odlučio preduhitriti špijunske slike i dostaviti nam prvu sliku cijelog kostima.

Kostim je dizajnirala trostruka dobitnica nagrade Oscar, Colleen Atwood, koja je prije dvije godine napravila i kostim za Stephena Amella u Arrowu, a on definitivno izgleda bolje nego ovaj iz devedesetih. Sama slika djeluje prilično užasno zbrzana, pogledajte samo tu munju i osvjetljenje, no kostim djeluje… korisno. The Flash će, ako dobije zeleno svjetlo za seriju, svoju premijeru imati na jesen. Više slika sa snimanja možete pronaći na Flashfans Tumblr blogu.

the flash 2

4 komentara
  • Puno bolje izgleda na slikama sa snimanja, dobar kostim, pogotovo ako uzmemo u obzir spandexastu prirodu originalnog strip kostima, ovaj je realniji i gritty! Mi volimo grtitty.

  • Ja mislim da možemo sa 95%-tnom sigurnošću reći da će Flash dobiti zeleno svijetlo odnosno da ćemo seriju gledati seriju na jesen isto kao i supernatural-ov spin-off. i samo tako eto još jednog rata na netu: ma bezveze je odnosno zakon su…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861