The CW tradicionalno obnovio deset serija u paketu, uključujući superheroje i novu Dinastiju – serijala.com
Trenutno čitaš
The CW tradicionalno obnovio deset serija u paketu, uključujući superheroje i novu Dinastiju

The CW tradicionalno obnovio deset serija u paketu, uključujući superheroje i novu Dinastiju

The CW ima običaj u paketu naručiti nove sezone za većinu serija sa svog programa – što je ove godine učinio s čak deset njih – dok ostale čekaju upfrontove u svibnju i prezentaciju rasporeda za novu televizijsku sezonu.

Od petnaest serija, CW trenutno broji pet superherojskih: Arrow, The Flash, DC’s Legends of Tomorrow, Supergirl i novopečeni Black Lightning kojem zasad nije u planu da križa put s ostalim DC-jevim herojima, no po običaju ništa nije unaprijed zaključeno. Sve su redom zaradile obnove za nove sezone.

Supernatural će se na mreži zadržati još barem jednu sezonu, četrnaestu, dok je s druge strane reboot Dinastije dobio narudžbu za drugu sezonu na kredit, imajući na umu da nije baš oduševio što se tiče rejtinga i gledanosti prethodnih mjeseci. Riverdale će se vratiti u trećoj sezoni, najvjerojatnije prije najavljene adaptacije Sabrina The Teenage Witch na Netflixu, a komedije Jane the Virgin i Crazy Ex-Girlfriend se također vraćaju.

Budućnost je još neizvjesna za program s midseasona poput The 100, iZombie i nove komedije Life Sentence čije su nove sezone stigle u ožujku, odnosno travnju ove godine, dok još preostaje vojnička drama Valor koja je prema procjenama mnogih gotova nakon čak trinaest epizoda prethodne jeseni.

Za kraj, odlična vijest je da se CW od nadolazeće televizijske sezone proširuje na nedjelju te će odsad obuhvaćati šest dana originalne produkcije što dosad nije bio slučaj. U svojih desetak godina postojanja, kanal se pokazao kao dostojni konkurent ostalim velikim mrežama te tako i nastavlja u velikom stilu.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861