Top of the Lake se vraća, Humans obnovljeni, Banshee završava – serijala.com
Trenutno čitaš
Top of the Lake se vraća, Humans obnovljeni, Banshee završava

Top of the Lake se vraća, Humans obnovljeni, Banshee završava

Pregled otkazivanja i obnova unazad tjedan dana počinjemo dobrim vijestima: novozelandska mini-serija Top of the Lake nastavit će se drugom sezonom. Vjerojatno bi je trebali prestati zvati mini-serijom u tom slučaju. Jane Campion i Elizabeth Moss vratit će se svojim scenarističkim, redateljskim i glumačkim zadaćama. Nova sezona odvijat će se u Sydjeyju i Hong Kongu, a produkcija bi trebala krenuti prosincu sa planiranim datumom premijere iduće godine.

Dalje — Humans, znanstveno fantastična drama, zajednička produkcija britanskog Channela 4 i američkog AMC-a, obnovljena je za drugu sezonu. Prva sezona privodi se kraju i finale je zapravo na rasporedu večeras. Serija je adaptacija švedskog originala Äkta människor (Real Humans). Kao i prva, druga sezona će također imati osam epizoda.

Također je obnovljena Starzova povijesna serija Black Sails. Treća sezona udaljena je sigurno više od pola godine (druga je završila proljetos), a mreža je već naručila i četvrtu. U idućoj (trećoj, dakle) možete očekivati konačni dolazak legendarnog kapetana Crnobradog, kojeg će glumiti Ray Stevenson (Rome).

MTV, pak, je obnovio svoju posljednju novu seriju, televizijski nastavak slasher-franšize Scream. Serija je dosad došla do pete epizode od deset naručenih.

S druge strane, svom kraju dolaze dvije serije. Cinemaxov Banshee dolazi svom “prirodnom” kraju, što će reći da mreža nije odlučila otkazanti seriju, već su njeni autori zaključili da je priča došla svome kraju i odlučili završiti seriju. Kraj slijedi najvjerojatnije iduće zime, odnosno početkom godine kao i uvijek do sada.

Na kraju, riječ ‘otkazano’, pak, je primjenjiva na NBC-jevu komediju Welcome to Sweden. Loša gledanost i kako to već ide.

Komentari (1)
  • Black Sails je najbolja Starzova serija, njihova klasično povijesna ( s milijun izmijenjenih stvari i događaja) serija s otvorenim prikazom brojnih seksualnih avantura, ali opet puno bolja od Spartacusa i Da Vinci’s deamons. Druga sezona je stvarno bila vrlo dobra, razvijaju brojne likove i zapravo ne može se još odrediti glavni lik niti good guy, što mi se sviđa, par likova je u konstantnoj borbi i još se nisam odlučio za koga navijati

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861