American Horror Story i Ash vs Evil Dead među obnovljenim serijama – serijala.com
Trenutno čitaš
American Horror Story i Ash vs Evil Dead među obnovljenim serijama

American Horror Story i Ash vs Evil Dead među obnovljenim serijama

U posljednjih desetak dana okrenulo se nekoliko obnova i otkazivanja —  Halt and Catch Fire je dobio neočekivanu četvrtu sezonu na AMC-u, ali obnovljeno je još nekoliko (većih) hitova. Starz pak je obnovio svoju horor-komediju Ash vs Evil Dead za treću sezonu, vrlo brzo nakon početka druge sezone. Treća će ponovo imati deset epizoda, a Bruce Campbell nastavlja klanje nemrtvih svojom motorkom i sačmaricom.

Obnovljena je i FX-ova nešto malo ozbiljnija horor serija, American Horror Story. Trenutno traje šesta iteracija antologijske serije u kojoj Ryan Murphy i prijatelji obrađuju popularne teme iz američke horor kulture, nazvana Roanoke, čiju je temu i podnaslov Murphy krio do samog početka sezone.

Jasno, ni tema sedme sezone nije otkrivena, niti će biti tako skoro, ali Murphy najavljuje nova iznenađenja, kao što je pripremio i u aktualnoj sezoni, koja je sastavljena od tri dijela. Osim toga, od ranije Murphy najavljuje “tajnu” osmu sezonu, na kojoj trenutno radi još samo s jednim scenaristom.

U ostalim novostima vrijednih spomena:

  • NBC je nakon dvije sezone otkazao Aquarius, koji nije uspio u kombinaciji streaminga i emitiranja na tradicionalnom programu, pa David Duchovny traži novi angažman
  • Nakon tri sezone, TNT je otkazao Murder In the First
  • Syfyjev Van Helsing dobio je drugu sezonu
  • Lethal Weapon, Foxova adaptacija filmskog serijala Smrtonosno oružje, dobila je pun(ij)u sezonu od 18 epizoda
  • MTV-jev Scream dobio je kratku treću sezonu od šest epizoda
  • Deutchland 83 dobiva svoj nastavak – drugu sezonu preimenovanu kao Deutchland 86
3 komentara
  • Jučer je pokraj mene u Petrinjskoj prošao Craig Charles, Lister iz Red Dworfa, u pratnji još dvoje Britanaca. Stajali smo na suprotnim stranama semafora i kad sam ga skužio, izvadio sam kemijsku iz džepa misleći ga tražiti autogram. Nisam se mogao sjetiti kako se zove a i jedini papiri koje sam imao pri ruci su bili uplatnice za putovnicu koju sam išao vaditi na policiji. Tak da sam samo prošao pored njega. Poslije sam od kolege snimatelja čuo da bbc u Zagrebu snima nešto pa pretpostavljam da je zato ovdje i on.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861