Osam sezona i prequel serija za Igru prijestolja, Ian McShane u nepoznatoj ulozi! – serijala.com
Trenutno čitaš
Osam sezona i prequel serija za Igru prijestolja, Ian McShane u nepoznatoj ulozi!

Osam sezona i prequel serija za Igru prijestolja, Ian McShane u nepoznatoj ulozi!

Američki kritičari i čelnici mreža okupljaju se na ljetnoj TCA turneji, što je uvijek prilika za dobivanje informacija o novim sezonama popularnih serija. Zanimljivo je bilo na HBO-ovom panelu sa čelnikom mreže Michaelom Lombardom, koji je otkrio neke informacije o budućnosti možda najpopularnije serije televizije. Ili, bolje rečeno, svoje želje.

Ukratko: HBO želi barem osam sezona serije, po mogućnosti više, a otvoreni su i za razgovore o prequel seriji. Logično, Igra prijestolja je njihova najpopularnija serija do sada, a to je mreža koja nam je dala Sopranose (gledajte prvu sezonu s nama!). Doduše, glavna prepreka mogli bi biti showrunneri serije, David Benioff i D.B. Weiss, koji su već spominjali da žele završiti seriju sedmom sezonom. Sad kada je serija manje-više potrošila materijal iz Martinovih knjiga, a GRRM je poslovično spor sa objavom novih nastavaka, sve opcije su otvorene i stvar je na showrunnerima.

Nego, EW.com doznaje jako zanimljivu casting vijest za iduću sezonu — Ian McShane pridružuje se postavi u zasad nepoznatoj ulozi. Navodno se radi o “ključnom liku”, koji će doduše biti relativno malo prisutan na ekranu. McShane je, naravno, najpoznatiji po ulozi u HBO-ovoj vestern-drami Deadwood, a posljednjih se godina nije mnogo pojavljivao na televiziji, osim tu i tamo koje gostujuće uloge. Trenutno gostuje u trećoj sezoni Ray Donovana.

4 komentara
  • mislim da materijal iz knjiga nije potrošen, tamo ima puno malih zanimljivih (origin) pričica iz kojih se mogu cijeli dugometražni filmovi napraviti
    zanima me mišljenje rr martina, dali će on imat pravo glasa u svemu tome
    koliko će zapravo daleko ići sa prequalom – zadnja zima?era mad kinga?naseljavanje prvih ljudi na westeros?ili sasvim nešto novo, friško izmišljeno?
    može biti svašta…

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861