Trailer: Hemlock Grove i Banshee ulaze u zadnje sezone – serijala.com
Trenutno čitaš
Trailer: Hemlock Grove i Banshee ulaze u zadnje sezone

Trailer: Hemlock Grove i Banshee ulaze u zadnje sezone

U današnje vrijeme serije koje ne ispune očekivanja publike, a potom i mreže po pitanju gledanosti, rijetko dobiju priliku da završe svoje priče kako su i planirali. Neke serije, među kojima su Hemlock Grove i Banshee, su dobile tu priliku te su već ranije dobile obnovu za zadnju sezonu.

Hemlock Grove je bila jedna od prvih Netflixovih originalnih serija, ali za razliku od House of Cards i Orange is the New Black nije dobivala toliku pažnju, ni kritičara ni publike. Serija je bazirana na istoimenoj knjizi Briana McGreevya gdje su dva prijatelja (vampir i vukodlak) osumnjičeni za ubojstva u gradiću Hemlock Groveu. Charles H. Eglee (Dexter, The Walking Dead) ostaje u seriji kao izvršni producent, a kraj serije je zakazan za 23. listopad.

Cinemax je početkom ove godine obnovio Banshee za četvrtu, skraćenu sezonu od osam epizoda da bi ovo ljeto odlučio da serija mora završiti i doći svome “prirodnom” kraju početkom sljedeće godine. Kritičari kažu kako je treća sezona bila najbolja dosad, a sudeći po traileru četvrta bi trebala biti još bolja. Serija prati Lucasa Hooda (Antony Starr), bivšeg prevaranta i lopova koji preuzima identitet šerifa gradića Banshee u Pennsylvaniji, gdje nastavlja svoje kriminalne aktivnosti, a love ga opasni kriminalci koje je izdao pred nekoliko godina. Recenziju na seriju smo imali još u prvoj sezoni, nakon čega se serija dosta promijenila, a premijera zadnje je zakazana za 29. siječnja.

https://www.youtube.com/watch?&v=UbEOAbr5R90

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861