ABC priprema još jednu Marvelovu seriju, ovaj put komediju – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC priprema još jednu Marvelovu seriju, ovaj put komediju

ABC priprema još jednu Marvelovu seriju, ovaj put komediju

Jeste li se ikad zapitali što se događa nakon velikih bitki, invazija i uništavanja gradova u Marvelovim filmovima? Netko to mora počistiti, a ABC i Marvel upravo pripremaju seriju o ljudima zaduženim za čišćenje i ponovnu izgradnju grada nakon uništenja te pokazuju kako takvi događaji utječu na svakodnevni život građana.

Serija već ima i naziv, Marvel’s Damage Control, a zamišljena je kao polusatna single-cam komedija. Zasad je naručena samo pilot epizoda, dok su među glavnim producentima Ben Karlin (The Daily Show with Jon Stewart) te Jeph Loeb i David Miner. Uz Agents of SHIELD i Agent Carter, ABC je naručio pilot za još jedan spin-off pod nazivom Marvel’s Most Wanted u kojem će glavne uloge imati Adrianne Palicki i Nick Blood.

Do kraja će godine u Marvelov televizijski svemir ući i Jessica Jones koja svoju seriju ima na Netflixu i očekuje se 20. listopada.

Komentari (1)
  • Nadan se da ce ovo totalno bit pogresno od onog sta ocekujen i da ce me uvjerit u suprotno. A ono sta mislin je to da herojske serije koje mogu privuc masu gledanosti su mracnije tematike. Nadan se bit razuvjeren

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861