ABC naručio pravničku dramu For Life, a NYPD Blue revival ćemo još čekati – serijala.com
Trenutno čitaš
ABC naručio pravničku dramu For Life, a NYPD Blue revival ćemo još čekati

ABC naručio pravničku dramu For Life, a NYPD Blue revival ćemo još čekati

Nakon što je otkazao pet svojih serija sinoć (i obnovio punu korpu ostalih), naručio je još dvije serije koje su prošle pilot fazu. Radi se o pravničkoj drami For All i multi-cam sitcomu United We Fall, te dao neke informacije koliko ćemo čekati za revival NYPD Blue.

Pilot za povratničku seriju NYPD Blue je naručen još u listopadu prošle godine, a od tad smo informacije o novim nastavcima dobivali na kapaljku. Poznato je da će nova serija pratiti Thea Sipowicza, sina Andyja Sipowicza (Dennis Franz) i netom promaknutog detektiva dok paralelno pokušava riješiti slučaj ubojstva vlastitog oca. ABC je nedavno izjavio kako i dalje želi raditi nove nastavke, no da nisu baš previše zadovoljni dosadašnjim napretkom. Serija bi mogla ugledati svjetlo dana, ali tek u midseasonu iduće godine.

Odabrani prvi glumci za remake NYPD Blue — vraćaju se Bill Brochtrup i Kim Delaney

Među novim serijama na ABC-u iduće sezone se, uz novi projekt Cobie Smulders, pojavljuje pravnička serijalizirana drama For Life, inspirirana životom Isaaca Wrighta Jr. Priča prati bivšeg zatvorenika koji postaje odvjetnik kako bi pomogao svojim prijateljima iz zatvora i poništio svoju doživotnu kaznu za zločin koji nije počinio. U glavnoj je ulozi Nicholas Pinnock (Counterpart, Marcella), a pridružuju mu se Indira Varma (Ellaria Sand iz Game of Thrones), Joy Bryant (Parenthood) i Boris McGiver (House of Cards).

S druge strane, multi-cam komedija United We Fall je rađena pod režijom Marka Cendrowskog (The Big Bang Theory) i reklamira se kao realistični obiteljski sitcom. Naime, radi se o Jo i Billu, roditeljima dvoje male djece i njihovim svakodnevnim pokušajima da vode funkcionalnu obitelj, dok im svi ostali, a pogotovo njihovi roditelji, govore kako rade užasan posao.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861