Misterija Emergence i rom-com The Baker & The Beauty službeno naručeni na ABC-u – serijala.com
Trenutno čitaš
Misterija Emergence i rom-com The Baker & The Beauty službeno naručeni na ABC-u

Misterija Emergence i rom-com The Baker & The Beauty službeno naručeni na ABC-u

Dan nakon što je naručio pravničku dramu For All i obiteljsku komediju United We Fall, ABC si je osigurao još dvije nove serije, ovaj put triler misteriju i romantičnu mjuzikl komediju.

Emergence je isprva naručen kao pilot za NBC, no nakon što je mreža odlučila ne nastaviti sa serijom u iduću fazu, ABC je tu ugledao priliku za uspjeh. Kako Variety doznaje, čelnici ABC-a nisu previše zadovoljni s ovogodišnjim narudžbama novih serija pa su odlučili kupiti ostatke među odbačenim pilotima. Drama prati policajku Jo (Allison Tolman, Fargo) koja otvori vrata svog doma djevojčici Piper pronađene blizu misteriozne prometne nesreće. No, Piper tvrdi da se ne sjeća ničega povezanog sa samom nesrećom, dok istražiteljka Jo prateći dokaze nailazi na veliku zavjeru. Seriju rade Tara Butters i Michele Fazekas, poznate po zajedničkim projektima, gdje su među novijima Kevin (Probably) Saves the World, Agent Carter i Resurrection.

Komedijama se pridružuje The Baker & The Beauty, adaptacija popularne istoimene izraelske romantične komedije, ovaj put s Victorom Rasukom (Stalker) i Nathalie Kelley (CW-ova Dinastija) u naslovnim ulogama. Victor utjelovljuje pekara i obiteljskog čovjeka koji jedne večeri u Miamiju upozna međunarodnu superzvijezdu i modnu divu čiju ulogu preuzima Nathalie. Izraelski original zasad broji tri sezone.

The Baker & The Beauty, ABC
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861