CBS najavio datume za ‘The Code’ i ‘The Red Line’ – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS najavio datume za ‘The Code’ i ‘The Red Line’

CBS najavio datume za ‘The Code’ i ‘The Red Line’

Dana Delany i Noah Wyle vraćaju se na male ekrane u dvije nove CBS-ove serije.

Delany, koja je odsutna od malih ekrana još od završetka Amazonove drame Hand of God, zaigrat će glavnu ulogu u vojnoj drami The Code. JAG za 21. stoljeće. Serija će imati svoju premijeru 9. travnja, a od 15. travnja emitirat će se u stalnom terminu ponedjeljkom kao zamjena za Magnum P.I. koji će završiti sa svojom prvom sezonom tjedan prije. Uz Danu, u seriji nastupaju i Luke Mitchell, Anna Wood, Ato Essandoh, Phillipa Soo i Raffi Barsoumian.

The Red Line imat će nešto drugačiji raspored emitiranja. Serija s kojom se Noah Wyle (E.R., Falling Skies) vraća na male ekrane emitirat će se četiri uzastopne nedjelje, od 20:00 do 22:00 i to od 28. travnja. Riječ je o limitiranoj dramskoj seriji koja prati tri različite obitelji iz Chicaga koje povezuje tragedija. Ostatak glumačke postave čine Noel Fisher, Emayatzy Corinealdi, Howard Charles, Michael Patrick Thornton, Elizabeth Laidlaw, Vinny Chhibber i Aliyah Royale.

Prema pisanju TVLinea, još uvijek nema nikakvih datuma premijera za nove sezone proceduralnih drama Instinct i Elementary, te komedije Life in Pieces.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861