NBC naručio odvjetničke i obiteljske drame, te komediju Kala Penna – serijala.com
Trenutno čitaš
NBC naručio odvjetničke i obiteljske drame, te komediju Kala Penna

NBC naručio odvjetničke i obiteljske drame, te komediju Kala Penna

Jimmy Smits, zvijezda serija ‘Zakon u Los Angelesu‘, ‘Newyorški plavci‘ i ‘Zapadno krilo‘ (da, znam da sam star), vraća se na male ekrane ove jeseni u odvjetničkoj drami ‘Bluff City Law‘. Smits će zaigrati poznatog odvjetnika Elijaha Straita koji se nakon smrti supruge ponovno zbližava s kćerkom s kojom nije bio u kontaktu par godina. U nadi da će im se odnos poboljšati, poziva ju natrag u grad s ponudom da počne raditi u njegovom odvjetničkom uredu. Osim Smitsa u seriji glume i Caitlin McGee, Scott Shepherd, Barry Sloane, Michael Luwoye, MaameYaa Boafo, Stony Blyden i Jayne Atkinson.

Sunnyside‘ je nova komedija Kala Penna (‘Doktor House’, ‘Designated Survivor‘) u kojoj Penn igra bivšeg gradskog vijećnika Garretta Modija koji je nakon uhićenja zbog pijanstva ostao bez moćne pozicije. Ubrzo ga grupica karizmatičnih imigranata unajmi kako bi im on pomogao da postanu i službeno američki državljani. Ostatak glumačke postave čine Diana Maria Riva,  Joel Kim Booster,  Kiran Deol, Poppy Liu, Moses Storm i Samba Schutte.

I zasad zadnja nova serija je obiteljska drama ‘Council of Dads‘, već sad reklamirana kao serija ‘za plakanje s oduškom’ u maniri NBC-ijevog hita ‘This is Us‘, te ovogodišnje ABC-ijeve ‘A Million Little Things‘. Radnja serije prati Joela, oca četvero djece, koji saznaje da boluje od terminalne bolesti. Svjestan da neće biti prisutan u važnim budućim obiteljskim trenucima formira grupu back-up očeva koji će biti potpora njegovoj obitelji. U glavnim ulogama nastupaju Clive Standen, Sarah Wayne Callies, Tom Everett Scott, J. August Richards, Blue Chapman i drugi.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861