Život na sjeveru se vraća na CBS – serijala.com
Trenutno čitaš
Život na sjeveru se vraća na CBS

Život na sjeveru se vraća na CBS

Jedna od najboljih serija devedesetih vraća se na male ekrane. Variety je saznao kako će Rob Morrow još jednom u “Životu na sjeveru” utjeloviti Dr. Joela Fleischmanna koji se vraća u Cicely na Aljasci radi sprovoda svog starog prijatelja. Morrow, koji je silom htio otići iz serije u kasnijim sezonama — sada je bio prvi koji se zauzimao za povratak kultne serije. Čini se kako filmska karijera baš i nije uspjela, Rob.

Pored Morrowa vraća se i John Corbett koji će u početku samo biti producent na projektu (zajedno s Morrowom), ali očekuje se kako će dio vesele glumačke postave ipak reprizirati svoje uloge. Ono puno važnije — vraćaju se i originalni autori, Josh Brand i John Falsey, koji će napisati scenarije za novu seriju za CBS.

Iako smještena na Aljasku serija se snimala od 1990. do 1995. u američkoj saveznoj državi Washington, u gradiću Roslyn. Očekuje se i povratak mjesta snimanja. Northern Exposure je tijekom emitiranja zaradio više od 50 nominacija za nagradu Emmy, a Brand i Falsey su dobili čak dvije Peabody nagrade.

U kasnijim sezonama seriju je vodio nitko drugi doli David Chase koji je samo par godina poslije napravio Sopranose za HBO. Northern Exposure nije dostupan za streaming nigdje zbog zamršenih prava na glazbu koja je korištena u seriji, ali europljani su ranije ove godine dobili lijepo Blu Ray izdanje kompletne serije.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861