CW službeno naručio Batwoman, Katy Keene i Nancy Drew – serijala.com
Trenutno čitaš
CW službeno naručio Batwoman, Katy Keene i Nancy Drew

CW službeno naručio Batwoman, Katy Keene i Nancy Drew

Svibanj je stigao, a s njim i prve narudžbe novih serija za nadolazeću televizijsku sezonu. Među prvima je The CW koji je službeno naručio tri serije čiji su piloti ranije ispunili očekivanja mreže.

Prva od njih je Batwoman, čiju naslovnu ulogu preuzima Ruby Rose, predstavljena u prošlogodišnjem Elseworlds DC crossoveru. Od ranije znamo da je autorica serije Caroline Dries (The Vampire Diaries), koja ovime preuzima mjesto showrunnerice. CW je odabrao Davida Nuttera, Emmyjem ovjenčanog redatelja (Game of Thrones “Mother’s Mercy”) koji je snimao pilote i za Arrow i za Flash, da preuzme istu dužnost i za Batwoman, dok će Greg Berlanti obavljati sve producentske dužnosti.

https://youtu.be/KxaNQFXbk5k

Od iduće jeseni ćemo moći gledati i novi spin-off Riverdalea, kojemu je ovo druga serija iz zajedničkog svemira. Chilling Adventures of Sabrina je započela svoj život na The CW-u da bi nakon nekoliko mjeseci Netflix preuzeo vodstvo nad razvojem serije. Ovaj put, mreža je ranije naručila pilot za mjuzikl o još jednom liku iz Archijevih stripova — modnoj divi Katy Keene. Sad kad joj je i službeno dano zeleno svjetlo, nova serija će imati potpuno drugačiju atmosferu od Riverdalea, prateći uspon Katy Keene i još troje umjetnika u glumačkoj industriji na Broadwayu.

Iz matične serije nakon užasavajuće treće sezone izlazi Ashleigh Murray čija će se Josie McCoy pojaviti kao jedan od glavnih likova u Katy Keene. U želji da razvije svoju glazbenu karijeru u New Yorku, više nego što je uspjela s Pussycats, sprijateljit će se s Katy čiju ulogu preuzima Lucy Hale (Pretty Little Liars). Seriju će pisati scenaristi Riverdalea Robert Aguirre-Sacasa i Michael Grassi, dok će Greg Berlanti služiti kao izvršni producent.

Treća heroina koja debitira iduće sezone je Nancy Drew, detektivka iz popularnih američkih romana od sredine 20. stoljeća pa do danas. Radnja bi se fokusirala na njene početke i odlazak na koledž gdje bi se kao 18-godišnjakinja upetljala u istragu ubojstva uslijed obiteljske tragedije. Romani zasad broje pet filmskih i dvije televizijske adaptacije, te četiri naručena pilota, a CW-ovu verziju će raditi Stephanie Savage (Gossip Girl), Josh Schwartz (ChuckGossip Girl) te Noga Landau koja je pomagala par puta oko Syfyjevih The Magiciansa.

Naslovnu ulogu preuzima dosad nepoznata Kennedy McMann koja se pojavila tek u jednoj epizodi Law & Order: SVU, a pridružit će joj se Leah Lewis (Charmed) kao glavna osumnjičenica za ubojstvo.

Od nešto tužnijih vijesti, doznajemo da Jane The Novela, spin-off Jane The Virgin nije prošao pilot fazu i udovoljio zahtjevima mreže pa ipak nećemo uživati u novim pričama naše najdraže djevice. Također, sličnu sudbinu bi mogla dočekati i adaptacija filma The Lost Boys, čiji će se ranije naručeni pilot snimati iznova.

Prvi poster za “Nancy Drew” s Kennedy McMann.
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861