CBS naručio seriju autora The Good Wife, spin-off FBI-a i pravničku dramu All Rise – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS naručio seriju autora The Good Wife, spin-off FBI-a i pravničku dramu All Rise

CBS naručio seriju autora The Good Wife, spin-off FBI-a i pravničku dramu All Rise

Ususret upfrontovima, CBS je naručio sedam novih serija za iduću sezonu. Među njima se nalaze tri drame, od kojih je jedna spin-off popularnog policijskog FBI-a Dicka Wolfa koji je krenuo u jesen prošle godine.

FBI je serija u kojoj znate o čemu se radi čim čujete riječi “Dick Wolf”, “serija” i “FBI” zajedno. U prvoj sezoni od 22 epizode, serija je bila među popularnijim CBS-ovim programima pa je mreža zdravorazumski ekspresno naručila spin-off dok je Dick Wolf još u stanju raditi serije. Novi FBI: Most Wanted će, kako samo ime kaže, pratiti dio federalnog biroa zaduženoga za lov najtraženijih kriminalaca, a početkom travnja je emitiran i backdoor pilot. U samoj seriji glavne uloge preuzimaju Julian McMahon (Nip/Tuck), Alana de la Garza (Law & Order), Kellan Lutz (The Twilight Saga) te Keisha Castle-Hughes (Game of Thrones).

Druga naručena serija stiže od autora The Good Wife, bračnog para Roberta i Michelle King. Ovaj put rade psihološku misteriju Evil u čije je središtu Katja Herbers (Westworld) kao Kristen, skeptična forenzička psihologinja koja zajedno s mladim svećenikom Davidom i stolarom Benom krene u lov na nadnaravno, preciznije neobjašnjiva čuda i demonska opsjedanja. Ne, ovo nije novi pokušaj spin-offa Supernaturala, iako se tako na prvi pogled čini, a u glavnim ulogama su Mike Colter (Luke Cage), Aasif Mandvi (The Daily Show) i Michael Emerson (Person of Interest).

Za kraj, pravnička drama All Rise je nešto što dosad nikad niste vidjeli na televiziji. Centrirana na sudnicu, nova serija će pratiti privatne i poslovne živote sudaca, tužitelja i branitelja u Los Angelesu, a njihove uloge preuzimaju Simone Missick (Luke Cage), Wilson Bethel (Hart of Dixie), Jessica Camacho (The Flash) i Marg Helgenberger (CSI).

“Evil”, CBS
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861