Četiri nove komedije stižu na CBS uz Jaimea Camila i Patriciu Heaton – serijala.com
Trenutno čitaš
Četiri nove komedije stižu na CBS uz Jaimea Camila i Patriciu Heaton

Četiri nove komedije stižu na CBS uz Jaimea Camila i Patriciu Heaton

Uz tri nove drame, CBS je naručio četiri komedije za iduću televizijsku sezonu, od koje su tri multi-cam sitcomi, a jedan je single-cam. Nijedna komedija ne privlači previše po svojoj premisi, koliko po svojim glumačkim postavama, a većina je našla lice koje rado gledamo na malim ekranima.

Prva komedija Broke stiže pod vodstvom Jennie Snyder Urman (Jane The Virgin) i prati sina bogataša kojem otac blokira račune pa je prisiljen useliti se kod sestre svoje supruge. Urman za svoj novi projekt okuplja Jamieja Camila iz uskoro završene Jane The Virgin te Pauley Perrette koja je prošle godine napustila NCIS nakon petnaest sezona.

S druge strane, iz pera Chucka Lorrea dolazi Bob Hearts Abishola, priča o mladom biznismenu Bobu koji se nakon srčanog udara zaljubi u svoju medicinsku sestru Abisholu. U naslovnim ulogama su Billy Gardell (Mike & Molly) i Folake Olowofoyeku, dok će Maribeth Monroe (koje se sjećate kao Cocaine Lady iz NBC-jevog The Good Place) glumiti Bobovu sestru.

Treća multi-cam komedija Carol’s Second Act u svom središtu ima Patriciu Heaton koja nakon Raymonda i The Middle nastavlja svoju karijeru u humorističnim serijama. Utjelovit će lik Carol, majku dvoje djece i bivšu učiteljicu koja želi postati liječnica, a u tom naumu će joj pomoći Kyle MacLachlan, jedan od glavnih liječnika na Carolinom odjelu.

Za kraj, jedina single-cam komedija naručena ove sezone na CBS-u je The Unicorn. Priča o grupi prijatelja koji pomažu samohranom ocu da nastavi sa životom nakon smrti svoje supruge, u glavnoj ulozi ima Waltona Gogginsa (The Shield, Justified), a pridružuju mu se Omar Benson Miller (CSI: Miami), Michaela Watkins (Casual) te Rob Corddry (The Daily Show).

Bob Hearts Abishola, CBS
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861