Evolucija stand-up nastupa Louisa C.K.-a – serijala.com
Trenutno čitaš
Evolucija stand-up nastupa Louisa C.K.-a

Evolucija stand-up nastupa Louisa C.K.-a

Jesmo li imali priliku reći koliko volimo Louisa C.K.-a? Ako je osjećaj obostran, vjerojatno će vam biti interesantan priloženi video, koji prikazuje evoluciju stand-up nastupa jednog od najboljih komičara današnjice — ili barem svoje generacije. Video sadrži dio Louisovog govora povodom obilježavanja smrti velikana stand-up komedije, Georgea Carlina, ispresjecan kratkim isječcima Louisovih stand-up nastupa, nekad i danas. U posveti Carlinu, Louis govori o utjecaju preminulog komičara na njegovu karijeru, koji ga je potaknuo da svake godine “arhivira” komičarski materijal te kreće potpuno iznova, usput ga ohrabrivši da bude smjeliji i otvoreniji, te se u svojim nastupima dotiče osjetljivih tema.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LhDbpkKnUns[/youtube]
8 komentara
  • Nikad mi nije bilo jasno zasto nas ovoliko morite sa njim! Radi vas sam odlucio skinuti pilot, gledao 10-15 minuta i doslovno UMRO od dosade. I sad se sjecam one scene on u busu….sta je tu smijesno!??!

  • nisam rekao da serija nije dobra, vec sam misljenja da ne zasluzuje ovoliku pozornost od strane autora Serijale . Meni osobno nije bilo smijesno prvih 10 minuta, kad budem imao vremena skinut cu opet epizodu bas da vidim. Ako ispadne da je ipak kvalitetno, dobit ce te ispriku!

    • mislim da ne bi ni autori stavljali tekstove koji nisu citani. ocito vecina na serijali misli da je Louis C.K. smijesan lik, a ko ne misli ne mora citati vijesti o njemu. ja licno kad vidim da je naslov o necemu sto me ne zanima jednostavno ne otvorim clanak. zamisli kad bi svi samo isli i pisali komentarima “sto ste ovo objavili, mene to ne zanima?!”

  • Ne znam opet, ja sam umro od smijeha u pilotu, pogotovo sa tim svim u vezi onog busa, čini mi se da si opet pustim taj dio, umirao bih od smijeha. :)

    Samo eto što se nekako Louie zadnjim epizodama više pretvara u dramu, ali meni je izvrstan. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861