Louis C.K. prodao scenarij za pilot nove serije! CBS-u… – serijala.com
Trenutno čitaš
Louis C.K. prodao scenarij za pilot nove serije! CBS-u…

Louis C.K. prodao scenarij za pilot nove serije! CBS-u…

Neki CBS-ov pripravnik očito je lutajući mračnim podrumom korporacije nabasao na 13 godina stari projekt Louisa C.K.-a, otpuhnuo prašinu i zaključio da je tip desetljeće kasnije mnogo popularniji, samim time mnogo poželjniji na mreži.
Scenarij za pilot su tada – da, pred 13 godina – napisali Louis C.K. i bivši scenarist Seinfelda, Spike Feresten, ali dobili nogu. Projekt je reaktiviran, a C.K. i Feresten preradit će scenarij za snimanje pilot epizode.

Izvorno, Louis je trebao imati glavnu ulogu u seriji, no srećom – pošto sada ima pametnijeg posla – samo će producirati projekt. Radi se o humorističnoj seriji – vjerojatno čistom sitcomu, bez kakvih CBS ne može – o grupici mladih ljudi koji pokušavaju ostvariti svoje snove o slavi u teškim vremenima.

Što god Louisu slijeva lovu u džep i omogućuje mu da se mirnije posveti FX-ovoj komediji Louie, nas nimalo ne smeta. Naravno, voljeli bismo vidjeti na što će finalni pilot ličiti, iako je Louisov stil komedije kompatibilan s CBS-ovim gledateljima kao obožavatelji Siniše Vuce i Pink Floyda.

6 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861