TV lektira: Louis CK objašnjava 2. sezonu Louieja u gigantskom intervjuu – serijala.com
Trenutno čitaš
TV lektira: Louis CK objašnjava 2. sezonu Louieja u gigantskom intervjuu

TV lektira: Louis CK objašnjava 2. sezonu Louieja u gigantskom intervjuu

AV Club je objavio prva dva od četiri dijela detaljnog, epskog insajderskog intervjua sa Louisom CK-jem. Prvi dio, koji ima preko 20,000 znakova možete naći ovdje, a drugi ovdje. Bookmarkajte, čitajte u pauzi na poslu, na dosadnom predavanju, isprintajte, čitajte na WC-u, spremite kao PDF i stavite na tablet, smartphone… Znamo da će vas 99% reći tl;dr, ali intervju je zanimljivo štivo, prepuno insajderskih sitnica o stvaranju televizije te o CK-jevom razmišljanju i idejama koje unosi u seriju. 

AV Club je već ranije, tokom ljeta, imao slične detaljne intervjue s showrunnerom Communityja, Danom Harmonom, (prvi, drugi, treći i četvrti dio) i showrunnerom Parks and Recreationa, Mikeom Schurom (prvi, drugi, treći i četvrti dio), koje također preporučamo, kada uhvatite slobodnog vremena.

Planirali smo napisati komentar druge sezone Louieja, koja je bila još više nadahnuta i genijalna nego prva, no jesenska sezona približila se prebrzo, pa vjerojatno ništa od toga. Osim toga, teško je dostojno komentirati zaista originalan i jedinstven Louisov rad. Neka zasad ostane na tome da je ovo bila ujedno najbolja komedija i jedna od dvije najbolje drame ovog ljeta.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861