Video: Podsjetnik na tragičnu činjenicu da Steve Carell nema Emmy – serijala.com
Trenutno čitaš
Video: Podsjetnik na tragičnu činjenicu da Steve Carell nema Emmy

Video: Podsjetnik na tragičnu činjenicu da Steve Carell nema Emmy

Mali isječak iz ne-tako-davne televizijske povijesti, prilično aktualan ovih dana, nakon što je Jim Parsons, u najvećoj pljački večeri, pred nosom odnio Emmy Steveu Carellu. Carell je na kraju prošle sezone napustio The Office, a ove je godine bio favorit za osvajanje nagrade za koju je već šest puta nominiran – bez ijedne pobjede. Ricky Gervais je 2007. godine osvojio nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu u svojoj komediji Extras, koju je kreirao za BBC i HBO, no pošto nije bio na dodjeli, Steve Carell je tada preuzeo zlatni kipić u njegovo ime.

Godinu dana kasnije, (obrijani i malo deblji) Gervas dobiva svoj Emmy natrag, podbadajući Carella: “Nije mogao osvojiti svoj, pa je ukrao tuđi. Ne vjerujem da je to originalan Emmy, mislim da je to samo loš remake.” Iz današnje perspektive, prilično ironično i okrutno, čak i za Gervaisa…

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RZp6cR4bxbY[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=JyX4GKRZq9A[/youtube]

Plus, video s ovogodišnjih Zlatnih globusa, Ricky najavljuje Stevea (i Tinu Fey), koji je negdje u to vrijeme najavio svoj odlazak iz The Officea.

Pročitaj još

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IcSykR3FSvg[/youtube]

Napomena: Naslov ovog članka je u potpunosti sarkastičan. Ne nužno netočan.

4 komentara
 • Najvecoj pljacki veceri kako to pateticno zvuci Jim Parsons je zasluzeno odneo Emmya jer je u kategoriji najboljeg glumca komicara definitivno najvise i zasluzio tu nagradu slobodno mogu njegovu glumu u TBBT da uporedim sa onom koju nam je prikazao John Lithgow u “3rd rock from the sun”, koji je ako me pamcenje dobro sluzi tri puta bio nagradjivan u ovoj kategoriji dok se serija emitovala tako da Parsonsu nagrada ne gine i naredne godine jer je u cetvrtoj sezoni prebacio u vecu brzinu igrajuci svoju ulogu a i sam na svojim ledjima nosi citav projekat.

  • Ne, mislim da nema govora da je Carell mnogo vise zasluzio nagradu za finalnu epizodu Officea, nego Parsons za onu pijanu epizodu, koju je submittao.

   Ne oduzimam nikakve zasluge Parsonsu, on je kao glumac najbolji dio svoje serije, makar meni isao i na zivce, ali lani je vjerojatno zasluzio Emmy, ako ne preklani.

   Ali smijesno mi je pomisliti da je on u svojoj kategoriji dominantan i uvjerljivo bolji kao, recimo, Cranston u drami. Dva Emmya naspram nijednog Carellovog su previse, koliko god nekorektno bilo pricati o zaslugama na generalnoj razini.

 • Malo ste pretjerali ovdje. Carell definitivno je zasluzio da ima barem jedan Emmy, ali reci da je to najveca pljacka je previse nekorektno prema Parsonsu.
  Parsons je odlican glumac i zasluzio je nagradu, i nema smisla da Carell ima prednost jer je puno puta bio nominiran i zasluzio nagradu. To treba gledati samo kroz ovu godinu, a u njoj je Parsons definitivno zasluzio nagradu.

 • Parsons bas i ne zna glumiti, realno. Isti je u vise uloga. A ono sto ga cini ‘super’ su scenaristi. Pijana epizoda je sranje.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861