Louis C.K. ima novi stand-up specijal – serijala.com
Trenutno čitaš
Louis C.K. ima novi stand-up specijal

Louis C.K. ima novi stand-up specijal

Pratite li nas barem malo redovitije, znate da smo poprilično veliki obožavatelji Louisa CK-a, jednog od najboljih i najpametnijih stand up komičara današnjice. Dosad je snimio nekoliko televizijskih stand up specijala za HBO, a sada izdaje novi specijal u vlastitoj, nezavisnoj produkciji i distribuciji.

Ono što je specifično ovog puta, jest da će specijal biti distribuiran isključivo online, putem njegove stranice louisck.net, počevši od 10. prosinca. Louis će ga naplaćivati putem PayPala i to po 5 dolara (~28 kn, ali nadamo se da je unaprijed istražio moguće probleme s transferom uplata, poslovične za taj servis). U nastavku možete pogledati četverominutni isječak iz specijala koji nije dospio u finalnu verziju.

Također, ali nadamo se o tome dovoljno znate, CK na FX-u ima vlastitu seriju Louie, po našem (ne)skromnom mišljenju jednu od najoriginalnijih i najkreativnijih serija današnjice, ali vjerojatno i u povijesti televizije. Koliko god to grandiozno zvučalo.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FzHzlMneaeQ[/youtube]

I da, kad smo već tu, podsjetnik na dirljiv Louisov govor u spomen preminulog velikana stand up komedije Georgea Carlina. Volite li stand up, Carlina i Louisa, ovo će vam biti najboljih 10 minuta koje ste potrošili na internetu ovaj tjedan.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R37zkizucPU[/youtube]
Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861