J.J. Abrams producira seriju za CW – serijala.com
Trenutno čitaš
J.J. Abrams producira seriju za CW

J.J. Abrams producira seriju za CW

Da, čudno ali istinito. Fanboyjevski miljenik J.J. Abrams priprema seriju za, ni više, ni manje, nego žensko orijentirani The CW.

Projekt radnog naziva Maine, bit će prva suradnja između navedene mreže i popularnog (multi)producenta. No, nemojte očekivati neku misteriju u njegovom stilu. Abrams će projekt producirati / realizirati u suradnji s Markom Schwanom, showrunnerom popularnog One Tree Hilla, koji radi na scenariju za pilot epizodu. Pošto je Abrams uključen u projekt, vijest sama po sebi privlači pažnju, iako je serija, naravno, ipak prilagođena CW-ovoj publici. Radnja prati hotel u saveznoj državi Maine, na sjeveroistoku SAD-a, njegove zaposlenike i posjetitelje.

Iako se projekt tek nalazi u fazi scenarija, vrlo je realno da vrlo brzo pređe u višu fazu produkcije, pogotovo jer ove televizijske sezone završava već spomenuti One Tree Hill, te će se Mark Schwan moći u potpunosti posvetiti navedenom projektu. Abrams je svoju tv karijeru započeo serijom Felicity, također “običnom” dramom, koja se emitirala na mreži The WB, iz koje je i nastala mreža CW. Sasvim sigurno u cijeloj ovoj priči ulogu ima i Mark Pedowitz, novi predsjednik CW mreže, koji je bio jedan od čelnika ABC-a u vrijeme Abramsovog Losta. Seriju producira, naravno, Abramsov studio Bad Robot, a među producentima je i neizbježni Bryan Burk, suosnivač studija.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861