Traže se statisti u Dubrovniku — Game of Thrones se vraća u Hrvatsku? – serijala.com
Trenutno čitaš
Traže se statisti u Dubrovniku — Game of Thrones se vraća u Hrvatsku?

Traže se statisti u Dubrovniku — Game of Thrones se vraća u Hrvatsku?

Od druge sezone, Dubrovnik je ‘glumio’ glavni grad Westerosa, King’s Landing iliti Kraljev grudobarn, u najpopularnijoj seriji današnjice Game of Thrones. No, za šestu sezonu HBO je produkciju preselio u Španjolsku nakon četiri godine snimanja u Hrvatskoj, tek se kratko navrativši u Dubrovnik radi par kadrova. Vraćaju li se sada Peter Dinklage i Lannisteri u Dubrovnik za iduću, sedmu sezonu?

Producentska kuća Embassy Films, koja je bila lokalni partner u produkciji serije, objavila je sada poziv za casting gdje traži statiste “za potrebe snimanja TV serije”.

Za potrebe snimanja TV serije tražimo:
– snažnije muškarce starije od 20 godina, visoke od 173 do 188 cm,
– žene starije od 18 godina, visoke od 158 do 173 cm.
Prijaviti se možete putem online prijavnice koju možete ispuniti na linku dolje. Uži izbor prijavljenih ćemo pozvati na casting.
Snimanje će se održati sredinom prosinca u Dubrovniku.

Naravno, ne rade oni samo Game of Thrones, no zašto mislimo da se radi upravo o tome? Osim toga što se radi o Embassy Filmsu, Dubrovniku i statistima? Vremenski se priča slaže, produkcija je ove godine pomaknuta kasnije zbog kasnije premijere — sedma sezona imat će samo sedam epizoda s premijerom na ljeto. Snimanje zimi umjesto u kasno ljeto odgovara i napretku priče u seriji, gdje “zima dolazi”. Na kraju, Dubrovački Dnevnik “iz izvora bliskih produkciji” potvrđuje da se radi upravo o Igri prijestolja.

Komentari (0)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861