Game of Thrones službeno završava sa osmom sezonom, mogući spin-off – serijala.com
Trenutno čitaš
Game of Thrones službeno završava sa osmom sezonom, mogući spin-off

Game of Thrones službeno završava sa osmom sezonom, mogući spin-off

Ljetno okupljanje televizijskih čelnika, novinara i kritičara koje organizira udruženje TCA je nedavno počelo, a na red je došao HBO s novim detaljima o svojim novim i povratničkim serijama.

Najvažnije vijesti je izbacio prve i to one vezane za budućnost njegove najpopularnije serije Game of Thrones čija će osma sezona službeno biti zadnja s premijerom 2018. godine. Broj epizoda nije još određen, dok je za nadolazeću sedmu sezonu na ljeto sljedeće godine naručeno sedam epizoda pa se nagađa da bi za zadnju broj mogao pasti na šest epizoda, no ništa još nije službeno potvrđeno.

Čelnik mreže, Casey Bloys, je također izjavio da postoje razgovori o spin-offu, no još u ranoj fazi. Nitko iz produkcije nije protiv toga te Bloys naglašava da bi ta serija kreativno trebala imati smisla i da ćemo više informacija saznati uskoro. Što se tiče knjiga, George R.R. Martin je vrlo tih oko ikakvih novosti, ali zato Benioff i Weiss nastavljaju svojim tempom.

HBO obećaje: bit će Deadwood filma

Od drugih vijesti, ranije najavljeni Deadwood film je u razvoju, a HBO kaže da autor serije David Milch trenutno piše scenarij, no nisu još ništa detaljno pročitali o tome pa ne mogu ništa potvrditi. Također su se dotakli i teme treće sezone True Detectivea koja stoji u zraku već godinu dana nakon što je razočarajuća druga sezona pokupila loše kritike i ostavila HBO u nedoumici. Naime, serija nije službeno otkazana, no nemaju još pravu priču za potencijalnu treću sezonu koja bi se možda mogla ostvariti, ali bez tvorca serije Nica Pizzolatta.

Pročitaj još

Što se tiče Curb Your Enthusiasm, Larry David i HBO rade na novoj sezoni koja bi sa produkcijom trebala početi ove jeseni s najvjerojatnijom premijerom 2018. godine, dok je potvrđeno da i Jon Stewart radi vlastitu animiranu parodiju za HBO u kojoj će ismijavati news kanale nakon što je u studenom prošle godine potpisao četverogodišnji ugovor s mrežom. Također, nama obožavani Leftoversi se za treću i posljednju sezonu vraćaju sljedeće godine sa osam epizoda, najmanje dosad, a pretpostavlja se da će popuniti rupu na proljeće, nastalu pomicanjem Igre prijestolja.

Curb Your Enthusiasm će se ipak vratiti, najavili HBO i Larry David

2 komentara
  • Nadam se da ce taj spin off biti smijesten u povijest Westerosa, cijeli taj univerzum ima sjajnu istoriju i sta god da izaberu ce da bude strasno dobro. Ja se nadam na mozda izgradnja zida i nastani koji su predhodili i dovele do tome. A mozda i invazuju na The First Men i borba sa dijecu sume.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861