The Returned je američki remake francuske zombie-drame Les Revenants – serijala.com
Trenutno čitaš
The Returned je američki remake francuske zombie-drame Les Revenants

The Returned je američki remake francuske zombie-drame Les Revenants

Francuski zombiji prošle su godine osvojili britansku i američku publiku, a sada je red da Ameri snime neizbježni remake hvaljene europske serije. A&E je naručio 10-epizodnu prvu seriju svog remakea nazvanog The Returned, u originalu Les Revenants, čiji je pilot napisao veteran Losta, Carlton Cuse. I ne, serija nema nikakve veze sa ABC-jevom aktualnom i daleko inferiornijom serijom slične premise, Resurrection.

Les Revenants je francuska serija koja je sama po sebi remake istoimenog francuskog filma. Debitirala je 2012. godine, i dok je druga sezona već ranije naručena, najizglednije je da će debitirati krajem ili tek iduće godine. Lani je došla na britansku i američku televiziju te privukla pažnju šire publike, a mi smo je imali na široj listi lanjske top liste najboljih serija godine, napravivši izuzetak iako se emitirala godinu ranije.

Ovo je Cuseova treća aktualna serija, nakon što je također za A&E adaptirao Hitchkokov Psiho u dramsku seriju Bates Motel, dok je također angažiran kao showrunner skorašnje ljetne FX-ove vampirsko-hororske serije The Strain. Naravno, i dalje je najpoznatiji kao polovica showrunnerskog dvojca “Darlton”, koji je šest sezona vodio Lost. Datum premijere još nije određen.

Komentari (1)
  • Les Revenants mi je jako dobar, trebalo bi biti i druge sezone iduće godine, što bi bilo uredu s obzirom na to kako serija završava

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861