Les Revenants iliti The Returned dobiva američku verziju – serijala.com
Trenutno čitaš
Les Revenants iliti The Returned dobiva američku verziju

Les Revenants iliti The Returned dobiva američku verziju

Francuska serija Les Revenants mogla bi uskoro dobiti američku adaptaciju, nakon što je mreža A&E kupila autorska prava za snimanje remakea. Izvornik se emitirao krajem prošle godine, a nešto širu popularnost stekao ljetos, nakon emitiranja na britanskom Channelu 4. Radi se o vrlo atmosferičnoj i odličnoj francuskoj seriji o nekolicini ljudi koji se vraćaju među žive nekoliko mjeseci ili čak godina nakon njihove smrti.

Piše Hollywood Reporter, u pregovorima za vođenje adaptacije je Carlton Cuse dugogodišnji showrunner Losta te scenarist nedavnog prequela Psiha, Bates Motela, kojeg je radio za istu mrežu. Drugi detalji nisu poznati, a interes je očekivan, obzirom na popularnost i uspjeh originala — koji, pak, je i sam adaptacija istoimenog francuskog filma.

Ameri, doduše, nisu prvi koji su najavili adaptaciju. Prestigli su ih Britanci, i to samo mjesec dana nakon originalne premijere, kada se pisalo da će iza britanske adaptacije stajati Paul Abbot — autor britanskog te izvršni producent američkog Shamelessa. No, od siječnja i otkupa prava na adaptaciju nije bilo pomaka po tom pitanju.

4 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861