U planu spin-off NCIS-a LA, što je zapravo spin-off spin-offa spin-offa – serijala.com
Trenutno čitaš
U planu spin-off NCIS-a LA, što je zapravo spin-off spin-offa spin-offa

U planu spin-off NCIS-a LA, što je zapravo spin-off spin-offa spin-offa

Vrijeme je da nazovete svoju baku da je pitate kako joj stoje novi gebisi i kako se nosi sa ovim promjenama vremena, a usput joj priopćite radosnu vijest da njena omiljena serija ima spin-off te dobiva još jedan. Ako vas pita što je “spin-off”, uputite je na našu televizijsku početnicu.

Dakle, najgledanija televizijska franšiza mogla bi dobiti još jednog člana. Spin-offovi u posljednje vrijeme démodé, što zbog otkazivanja postojećih poput CSI-a i Law & Ordera, što zbog propadanja potencijalnih poput The Officeovog, no možete se pouzdati u CBS da nastavlja tradicionalističke i arhaične trendove. I da uspijeva u tome.

Tokom ove sezone NCIS-a LA, u duploj epizodi bit će predstavljeni novi likovi koji bi trebali biti temelj potencijalne nove serije o mobilnom timu agenata. Bio bi to takozvani “backdoor pilot”, a baš na takav način CBS je progurao NCIS: LA. Izvršni producent obaju trenutnih NCIS-ova, Shane Brennan, napisat će epizodu te bi bio showrunner nove serije.

Za one koji prate takve stvari, ovo bi bio spin-off spin-offa spin-offaNCIS: LA je dakako spin-off originala, dok je sam NCIS zapravo spin-off JAG-a, serije koje se NBC riješio na proljeće 1996. nakon samo jedne sezone. Procedural se nastavio na CBS-u te izdržao deset sezona.

3 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861