Početak kraja ere – nakon deset sezona otkazan CSI: Miami – serijala.com
Trenutno čitaš
Početak kraja ere – nakon deset sezona otkazan CSI: Miami

Početak kraja ere – nakon deset sezona otkazan CSI: Miami

( •_•) Looks like… ( •_•)>⌐■-■ It got too hot in Miami (⌐■_■). Prošlog travnja David Caruso izgovorio je svoj zadnji one-liner popraćen stavljanjem naočala. CBS je danas objavio da nakon punog desetljeća završava druga po redu serija iz CSI franšize. Već neko vrijeme očekivalo se da će CBS odbaciti jedan od CSI-jeva, a sada se ipak opredijalio za nastavak onog njujorškog, koji dobiva devetu sezonu. Originalni CSI obnovljen je već ranije ovog ožujka.

Također, CBS je službeno potvrdio otkazivanje triju novih ovosezonskih drama — A Gifted Man, Unforgettable i NYC 22. Prva nije uspjela preživjeti u terminu petkom, dok je Unforgettable naslijedila bivši termin The Good Wife utorkom, ali nije uspjela ostvariti napredak što se gledanosti tiče. NYC 22 ovog proljeća naslijedio je termin CSI-a Miami, no od početka se vidjelo da CBS nema previše povjerenja u seriju. Također, CBS je otkazao sitcom Rob, grozan etnički stereotip Roba Schneidera, a još se čeka odluka o sudbini sitcoma Rules of Engagement, njihove vjerne zakrpe rasporeda.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_sarYH0z948[/youtube]
11 komentara
  • Ma dajte molim vas lijepo, Horatio da bi bio bolji od Gila Grissoma (kaj će posredno reći bolji od CSI:LV)??? Ziher. Em je glumac iritantan do bola sa onim svojim furt konstipiranim načinom govora, em mu naočale loše stoje, em si brije da je faker i kul zato kaj ima Hummer-a. Big fucking deal, ima i Snježana Mehun.

  • Brko je mnogo sretan jer je CSI NY dobio jos jednu sezonu.Mislim zao mi je da CSI MIAMI zavrsava ali sta je tu je!Bila je to jedna od boljih i kvalitetnijih krimi serija posljednih 20 godina.

  • fala kurcu. odvratna serija i odvratni, iritantni likovi- pogotovo caine. slična stvar kao i s ny spin-offom – iritantni policajac i šef odjela. jedina vrijedna spomena je las vegas, ali i to je isto kiseli napoj. pogledao kombinirano jedno 30ak epizoda (nažalost) i jedina vrijedna ostavština je novi legendarni trash lik, uz bok chucku norrisu.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861