CBS obnovio petnaest (!) serija… – serijala.com
Trenutno čitaš
CBS obnovio petnaest (!) serija…

CBS obnovio petnaest (!) serija…

Na CBS-u očito nisu mogli dočekati svibanj i svibanjske upfrontse pa su tako fanovima brojnih serija skratili muke i obnovili čak petnaest serija sa svog rasporeda.

Među produženim serijama nalazi se miljenica kritičara (a i naša) – The Good Wife, zatim dva sitcoma, Mike & Molly te novopridošlica 2 Broke Girls i dva reality showa, Undercover Boss te The Amazing Race koji se pridružuju već obnovljenom Survivoru. Što se tiče drama, zeleno svjetlo za novu sezonu dobili su i NCIS, NCIS: Los Angeles, Hawaii Five-0, Blue Bloods, Person of Interest, Criminal Minds, CSI i The Mentalist. Na posljetku, za iduću su sezonu obnovljeni i news magazini 60 Minutes i 48 Hours Mystery. Podsjećamo, The Big Bang Theory i How I Met Your Mother trenutno su između sezona obuhvaćenih višegodišnjom obnovom.

S popisa obnovljenih serija nedostaje samo njih nekoliko. Nedostaje Two and a Half Men, čija sudbina ovisi o Ashtonu Kutcheru, koji još nije produžio svoj ugovor za novu sezonu. Od drama, preostaju novopridošlice Unforgettable i A Gifted Man, ali i popularni CSI spinoffi iz Miamia i New Yorka. Upitna je i sudbina sitcoma Rob i Rules of Engagement. Očekuje se da će neke od ovih serija ipak biti spašene, najvjerojatnije CSI: Miami i Rules of Engagement. A Gifted Man i CSI: New York, čini se, nemaju gotovo nikakve šanse za opstanak.

“Ova ovako velika obnova samo svjedoči snazi, stabilnosti i uspjehu šarolike skupine iznimno uspješnih serija”, izjavila je čelnica mreže Nina Tassler.

CBS navodno iduće jeseni planira proširiti blok sitcoma četvrtkom, gdje planiraju premjestiti novi hit sitcom 2 Broke Girls kako bi osnažio večer.

27 komentara
 • Strašno..
  Ja ne mogu da vjerujem da su obnovili The Good Wife koja je katastrofa ovu sezonu, a i gledanost je mizerna 1.7 zadnja epizoda.
  Još će slijedeće nedelja u Kućanicama biti pogreb važnog lika znači njima će narast gledanost a TGW će još pasti.

  • Meni je baš jako drago da su obnovili The Good Wife i uopće mi nije loša ove sezone. :))

  • Good Wife katastrofa ove sezone? Wow. Ja ne znam gledamo li mi istu seriju i zbog čega ti je “katastrofa” u usporedbi s prijašnjim sezonama. O_o

   TGW treba još jedna sezona za syndication, a CBSu donosi barem malo ljubavi od strane kritičara i Emmya, što im očajnički treba. Vjerojatno seli na petak gdje će biti sa Undercover Bossom i Blue Bloodsima.

   Ali da je katastrofa, to stvarno ne razumijem.

  • Je, Kućanicama strašno raste rating ove sezone. Najavljenom smrću GLAVNOG lika nisu uspjele doć do 2.6, a kamoli tek do 3.0 u demu.

   O uspoređivanju The Good Wife sa smećem od Kućanica bolje da ni ne krenem. :D

   • Važno da su kad su DH tek počele prozivali je jednom od najoriginalnijih serija do sada i prvih 4 sezone kupili sve moguće nagrade tako da je smeće malo teža riječ. SLažem se da zadnja sezona ništa ne valja u to neču raspravljati ali i dalje tuče TGW u tom terminu
    Nemojte me krivo shvatiti, meni je isto TGW bio dobar, ali jednostavno ova sezona je dosadna, još mi na hard disku stoje dvije zadnje epizode koje moram pogledat, glumački je kao i uvijek odlična ali radnja baš i ne.

     • Pa valjda sve moguće televizijske nagrade, emmy,zlatni globus, satellite award i tako dalje

     • Desperate Housewives; 7 Emmy, 3 Golden Globe, 2 SAG
      The Good Wife: 2 Emmy, 1 Golden Globe, 2 SAG,

      s tim da su DH nagrade osvajale u prve tri sezone tako da je kvalitetu moguće uspoređivati (barem prema broju epizoda), što ne znači da se kvalitativni pad za DH nije dogodio (ne znam, iskreno me zaboli za obje serije, ali s obzirom da u onim člancima “TV u xy desetljeću” uopće niste spomenuli najbolji odvjetnički procedural ikad!!! The Practice(btw ABC) nekako razumijem zašto The Good Wife smatrate dobrom serijom)

     • Ponovo, za one koji ne znaju citati, “DW kao serija nikad nije dobila Emmy”

     • Dobro neka nije dobila kao serija glumci su onda dobilii sasvim zasluženo, govorit da je DHZ smeće je ipak malo pretjerano.
      Baš me zanima kakva bi bila TGW nakon 8 godina, ali to nikad nećemo vidjet.

  • Jel ovaj trola sa tim kucanicama ili stvarno ima netko da to strastveno gleda (i usporedjuje s tgw)?

 • hvala bogu na obnovi TGW koja je u svojoj najboljoj sezoni(barem po meni),ali i užasnom ratingu!ako ih slijedeće godine petak ne spasi sa gledanošću kakav barem ima blue bloods,loše im se piše…

 • Ne mogu da vjerujem za CSI Miami da razmisljaju da li da ga obnavljaju?!Serija je toliko gledana i najbolja od svih CSI-a.

  • Meni je to kao da veliš da je klamidija najbolja od svih seksualno prenosivih bolesti…

   Sad za ozbiljno – ne znam pratis li gledanost, ali Miami se ne drži tako dobro kao što misliš da se drži.

 • na stranu osobni animozitet prema nekim serijama (Hawaii 5-0, The Mentalist, Unforgettable!!!) ili objektivno lošija izvedba drugih (NCIS:LA, Criminal Minds) mislim da od CBS-a bolje ne možemo očekivati. Čak i kad bi se riješili nekih od nabrojanih serija, zamijenili bi ih nečim gotovo identičnim. u stvari da imaju nešto bolje od NCIS ili CSI vjerojatno bi to već napravili. koliko je tako nešto teško najbolje dokazuje NBC, a očekivati megalomaniju a la Lost od CBS-a je već slučaj za psihijatriju.

  s druge strane, ako Jennifer Coolidge ostane u 2BG, ja ću početi navijati za obnovu House-a i Terra Nova-e!!!

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861