Obnove ukratko: Haven, Chicago Fire, Beauty and the Beast, Brickleberry i The Killing, možda – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnove ukratko: Haven, Chicago Fire, Beauty and the Beast, Brickleberry i The Killing, možda

Obnove ukratko: Haven, Chicago Fire, Beauty and the Beast, Brickleberry i The Killing, možda

Posljednjih par dana skupilo se ponešto vijesti o obnovama i produženjima sezona nekih serija, pa ćemo to riješiti u jednom komadu:

  • Syfy je naručio četvrtu sezonu light SF-olike serije Haven, okvirno bazirane prema noveli Stephena Kinga, The Colorado Kid. Nova sezona imat će također 13 epizoda, a radi se o trenutno najgledanijoj Syfyjevoj seriji.
  • NBC-jev procedural o mišićavim vatrogascima Chicago Fire dobio je punu sezonu od 22 epizode. I… to je to od nas, sljedeći puta o seriji pišemo nakon obnove ili otkazivanja. P.S. Jeste li svjesni da je NBC trenutno najgledanija američka mreža te da će tako vrlo vjerojatno ostati do kraja jesenske sezone? Iako neće do kraja čitave sezone, ali svejedno.
  • Dodatne epizode dobivaju i dvije ovojesenske serije koje su na AV Clubu dobile najnižu moguću ocjenu, F — Brickleberry, animirana komedija koju producira Daniel Tosh, te Beauty and the Beast, CW-ova tragikomedija koja inspiraciju vuče iz klasične priče o ljepotici i zvijeri. Brickleberry dobiva drugu sezonu od 13 epizoda, dok će Beauty and the Beast dobiva povećanu narudžbu prve sezone i 9 dodatnih epizoda.
  • A kad smo kod obnova koje nitko nije tražio… The Killing bi mogao dobiti treću šansu, ovog puta u suradnji Netflixa i AMC-a. Netflix je navodno unatrag godine dana istraživao mogućnosti oživljavanja Pan Ama, The Rivera i Terra Nove, tako da je svako traženje logike u njihovim odlukama uzaludno.
10 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861