Pune sezone za The Neighbors, Scandal – serijala.com
Trenutno čitaš
Pune sezone za The Neighbors, Scandal

Pune sezone za The Neighbors, Scandal

Od svih silnih i dugoočekivanih drama na ABC-u (Last Resort, Nashville, 666 Park Avenue), tko bi rekao da će omražena komedija The Neighbors biti prva serija koja će dobiti narudžbu za punu sezonu?

Upravo se to i dogodilo, što ipak i nije iznenađujuće s obzirom da je sitcom zabilježio solidnu gledanost iza The Middlea srijedom. Neighborsi su prvotno bili namijenjeni za slot u 21.30h, iza Modern Familya, no ABC je krajem ljeta ondje smjestio Suburgatory, a Neighborse prebacio na 20.30h.

Scandal, politička proceduralna dramska sapunica (to je najjednostavniji žanrovski opis serije) Shonde Rhimes također je dobila zeleno svjetlo za snimanje pune sezone. Serija je proljetos u sedam kratkih epizoda postala glavno novo grešno zadovoljstvo na mreži, a ove se sezone iskazala kao dostojna zamjena za izumirući Private Practice.

Pročitaj još

Podsjećamo, Last Resort i 666 Park Avenue zasad imaju samo narudžbe za dodatne scenarije, a ako je suditi po trenutnim rezultatima gledanosti, obje serije vjerojatno će se pozdraviti od publike nakon naručenih 13 epizoda, ako ne i ranije. Jedina preostala nova drama na mreži, Nashville, najgledanija je od tri te stoga ima najveće šanse za kompletnu sezonu.

Bio je zaposlen dan i na NBC-u. Nakon što su odlučili rastaviti i ponovno sastaviti sitcom na samrti, Up All Night, mreža je odustala od spinoffa The Officea, pod nazivom The Farm. Serija se trebala baviti životom Dwighta Schrutea (Rainn Wilson) na njegovoj farmi. Pilot će se ipak emitirati, i to kao specijalna epizoda posljednje sezone The Officea.

3 komentara
  • meni je the neighbors nekim čudom čak podnošljiv, ali scandal mi je tako iritantan i to od glume, likova pa sve do radnje

  • Meni su Neighbours presmiješni. Pilot je bio grozan, al kasnije su epizode sve bolje i bolje. Pogotovo ova zadnja Halloween epizoda. Umirao sam od smijeha. :D

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861