AMC obnovio Hell on Wheels – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC obnovio Hell on Wheels

AMC obnovio Hell on Wheels

AMC, kabelska mreža koja prikazuje dvije najbolje (Mad Men i Breaking Bad), najgledaniju seriju na TV-u (The Walking Dead) i Hell on Wheels obnovila je sinoć upravo… Hell on Wheels.

I dok serija ne uživa jednaku količinu pažnje kao Mad Men i Breaking Bad, Hell on Wheels je u drugoj sezoni potvrdio da ima (relativno) vjerno gledateljstvo (oko 2.5 milijuna gledatelja) te je ovaj potez bio očekivan od AMC-a. Tim više što je to njihova najsvježija nova serija, a najavljenih novih još uvijek nema.

Treću sezonu serije gledat ćemo sljedeće godine, a mreža je naručila deset epizoda. Hell on Wheels je u svojoj drugoj sezoni osjetio pad gledatelja, što mreža pripisuje tome što se ne emitira iza njihove najgledanije serije, The Walking Dead, te problemima s emitiranjem na određenim davateljima usluga.

Tvorci serije Joe i Tony Ganton već su ranije najavili kako se neće vraćati na svoje dužnosti izvršnih producenata i scenarista.

I još jedna kratka vijest s HBO-a. Već smo ranije pisali da je kabelski div obnovio Simonov Treme za četvrtu i posljednju sezonu, koja će sada i službeno imati samo pet epizoda. Snimanje posljednje sezone započinje 5. studenog, a kada ćemo je vidjeti još nije objavljeno.

13 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861