David Simon bi se rado vratio na televiziju – serijala.com
Trenutno čitaš
David Simon bi se rado vratio na televiziju

David Simon bi se rado vratio na televiziju

David Simon, simpatični čovječuljak iza nepoznatih serija kao što su The Wire, Treme, The Corner, Homicide: Life on The Street i Generation Kill, ima sjajnu ideju za novu televizijsku seriju na kojoj radi već skoro cijelo desetljeće.

Simon je o potencijalnoj seriji na panelu na Tribeca Film Festivalu prošlog vikenda rekao sljedeće:

Imam priču koju bih volio raditina kojoj radim već osam ili devet godina – o povijesti CIA-e. No, to je razdoblje od sedamdeset godina za snimanje, i to po cijelom svijetu, dakle mnogo CGI scena. Počeli bi odmah nakon rata, u razrušenom Berlinu. I HBO je rekao, Slušaj, sve je bilo zabavno kad smo mu davali 20 milijuna dolara, a on je radio The Wire koji nitko nije gledao, ali misli li on smo mi budale?” I HBO gleda i pazi na prihod, uz sav download i BitTorrent. Zlatno doba televizije ima točku slamanja, jer smo i mi počeli zahtjevati kao hollywoodski studio. Možete li dobiti Jamesa Franca? Ako dobijete Jamesa Franca, možete to učiniti.”

Dakle, potrebno je samo kontaktirati Jamesa Franca i gledat ćemo novu Simonovu seriju na HBO-u. Ništa jednostavnije. Simon trenutno radi s Tomom Fontanom na miniseriji koja će se baviti o dvanaest dana nakon ubojstva Lincolna i potjeri za Johnom Wilkesom Bootheom.

Pročitaj još

https://www.youtube.com/watch?v=qulcqNMHVic

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861