AMC najavio datume povratka Mad Mena te premijeru spin-offa Breaking Bada – serijala.com
Trenutno čitaš
AMC najavio datume povratka Mad Mena te premijeru spin-offa Breaking Bada

AMC najavio datume povratka Mad Mena te premijeru spin-offa Breaking Bada

AMC je jučer na svom panelu pred kritičarima u sklopu TCA press turneje najavio datume, ili barem okvirne datume svojih starih i novih serija. Najvažnije i najzanimljivije — spin-off Breaking Bada krenut će u kasnu jesen, a početak kraja Mad Mena očekujemo u travnju, kao i obično.

Kako je Better Call Saul još uvijek u ranoj fazi razvoja i tek se okuplja glumačka ekipa za snimanje pilota, ovaj spin-off Breaking Bada na televiziju stiže tek krajem godine. Točan datum nije poznat, ali AMC ga je okvirno smjestio u studeni. Sigurno već znate, serija će od Breaking Bada posuditi lik Saula Goodmana (te Boba Odenkirka) i vremenski se smjestiti prije Walterovog narko-pohoda.

Mad Men u svoju posljednju sezonu — ali ne i posljednju godinu — kreće kao i dosad, u travnju. Točnije, 13. travnja. Posljednja sezona imat će 14 epizoda, ali bit će raspolovljena — prvih sedam dobivamo ovog proljeća, drugih sedam tek nagodinu. Hell on Wheels trebao bi se vratiti negdje tokom ljeta.

Mreža još ima dvije nove serije u planu, a to su Turn, povijesna drama smjštena u vrijeme Američkog rata za neovisnost te Halt & Catch Fire, koji će dramatizirat razvoj i rast popularnosti osobnih računala u osamdesetima. Turn će 90-minutnu premijeru imati 6. travnja, dok Halt & Catch Fire na debi čeka do ljeta.

3 komentara
  • BCS nestrpljivo iščekujem a HoW mi je uvijek bila solidna serija, pratim od početka ali četiri sezone nisam očekivao

    MM šesta sezona je na disku i čeka gledanje :)

  • kako se priča, ako uz b.odenkirka zaigraju a.paul i j.banks(valjda će ga nekako oživjeti hehe) bit će odlično.

    mm ide svom kraju, i vrijeme je, psiho eskapade glavnog lika postaju naporne.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861