Kraj za Private Practice, tračak nade za Last Resort i 666 Park Avenue – serijala.com
Trenutno čitaš
Kraj za Private Practice, tračak nade za Last Resort i 666 Park Avenue

Kraj za Private Practice, tračak nade za Last Resort i 666 Park Avenue

Spin-off Grey’s Anatomy završit će negdje početkom iduće godine, nakon šest sezona. Autorica serije Shinda Rhimes i ABC zajedno su odlučili da je Private Practice došao do svog kraja, iako su u toj odluci ponajviše participirali gledatelji koji su odlučili da je došao kraj njihovom gledanju serije. Private Practice je početkom mjeseca obilježila okruglu stotu epizodu, a glavna zvijezda serije, Kate Walsh, već je ranije najavila svoj odlazak na kraju 13-epizodne sezone.

S druge strane, ABC popunjava raspored povećavajući broj epizoda aktualnim serijama koje su već imale osigurane narudžbe pune sezone. Grey’s Anatomy, Modern Family i The Middle dobivaju dvije dodatne epizode, a Castle jednu.

Također, novaci Last Resort i 666 Park Avenue dobili narudžbe za dva dodatna scenarija. Što nije naročit razlog za optimizam jer narudžba scenarija ne garantira da će epizode uopće biti producirane, već da ABC ostavlja opcije otvorenima. Iako je TVbytheNumbers, popularni sajt koji prati gledanost, obje serije smjestio u kategoriju sigurno otkazanih, malo je prerano za takve sigurne izjave. Treća ABC-jeva nova dramska serija, Nashville, također je krenula slabo i u drugoj epizodi postigla rating 2.0 (Last Resort je imao 1.9). Kvragu, nešto će na kraju sezone morati i obnoviti.

Komentari (1)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861