Frank Darabont se vraća novom povijesno-mafijaškom serijom, L.A. Noir – serijala.com
Trenutno čitaš
Frank Darabont se vraća novom povijesno-mafijaškom serijom, L.A. Noir

Frank Darabont se vraća novom povijesno-mafijaškom serijom, L.A. Noir

Nakon podužeg vremena u razvoju, TNT je konačno naručio L.A. Noir, novu seriju Franka Darabonta, čovjeka koji je za televiziju adaptirao The Walking Dead. Serija bazirana prema knjizi “L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America’s Most Seductive City” bit će povijesna drama smještena u Los Angeles pedesetih, u središte borbe lokalne policije i famoznog mafijaškog bossa, Mickeyja Cohena.

Serija dobiva narudžbu za tek šest epizoda, baš poput prve sezone Darabontovog The Walking Deada. TNT očito oprezno pristupa seriji koja konačno nije ispala iz njihovog kalupa dramedijskih procedurala. Drabont je za sobom poveo par frendača sa prijašnje serije — Jona Bernthala i Jeffreyja DeMuna — a vijesti o njihovim angažmanima otkrike su njihove sudbine u The Walking Deadu još prije nego su bile zapećaćene na ekranu. Neal McDonough (nedavno viđen u Justifiedu) i Milo Ventimiglia (Heroes, Gilmore Girls) također su u glavnim ulogama.

Prije nego što je napisao i režirao pilot The Walking Deada, te potom šutnut sa mjesta showrunnera tik pred premijeru druge sezone, Darabont je za filmsko platno adaptirao djela Stephena Kinga, The Shawshank Redemption, Green Mile i The Mist, koji su mu donijeli nominacije za Oskar i Zlatni globus.

TNT je usput objavio i prvu fotografiju iz serije:

Komentari (1)
  • igrao sam igricu l.a. noire i ako radnja bude slična ova serija može biti veoma zanimljiva…..

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861