Darabontov L.A. Noir ima trailer, datum premijere i novo ime – serijala.com
Trenutno čitaš
Darabontov L.A. Noir ima trailer, datum premijere i novo ime

Darabontov L.A. Noir ima trailer, datum premijere i novo ime

Povijesna mafijaška drama, nekad zvana L.A. Noir, toliko je dugo u razvoju da je uspjela biti u našem sezonskom izboru najiščekivanije nove serije već dvije godine za redom, bez zakazanog definitivnog datuma premijere ili bilo kakvog trailera, ni teasera. To je danas ispravljeno, nakon što je TNT objavio datum premijere serije, zajedno sa prvim dvominutnim trailerom. I novim imenom!

Seriju razvija Frank Darabont, poznat(iji) vam kao autor koji je doveo The Walking Dead na televiziju, a na filmskom platnu adaptirao je romane Stephena Kinga kao što su The Shawshank Redemption, Green Mile i The Mist. Serija će biti emitirana na TNT-u, koji je oprezno naručio samo šest epizoda, doduše bez snimljenog pilota — praktički isti deal Darabont dobio je sa The Walking Deadom na AMC-u.

Serija je bazirana prema romanu “L.A. Noir: The Struggle for the Soul of America’s Most Seductive City”, a prati poznati sukob policije Los Angelesa i lokalne mafije s kraja 40-ih godina prošlog stoljeća. Iako je prvotno bila nazvana L.A. Noir, zbog autorskih prava vezanih uz poznato ime, serija je bila privremeno prekrštena u Lost Angels, da bi sada dobila vrlo neoriginalan, i očito konačan naziv, Mob City.

Upitno je hoće li serija ostati na šest naručenih epizoda, jer je TNT čak označava kao “event series”, što je ovih dana fensi-šmensi naziv za mini-seriju. Drabont je za sobom poveo par glumačkih frendača sa prijašnje serije — Jona Bernthala (Shane Walsh) i Jeffreyja DeMuna (Dale Horvath) — a pridodani su im Neal McDonough, pretprošle sezone viđen u Justifiedu te Milo Ventimiglia (Heroies, Gilmore Girls).

Serija će debitirati 4. prosinca, a trailer slijedi u nastavku.

http://www.youtube.com/watch?v=dVxDSh0dxxE

4 komentara
  • Hahahaha…..kako su uspijeli ujebati ime…imali su savršeno a ono sada Mob city!!!…..zvuči mi kao “Mob doctor”,kao more proceduralnih serija.Trailer je obečavajući ali ime je sve samo ne pogođeno.

  • apsolutno ništa od navedenog s potpisom franka darabonta mi nije bilo po ukusu, ništa.
    baciti ću pogled, možda se ovim čovjek iskupi hehe.

    l.a. noir je skroz cool naziv, mob city blesav.

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861