Oh, još netko napušta Grey’s Anatomy – serijala.com

Oh, još netko napušta Grey’s Anatomy

Sandra Oh posljednji je dio glavne postave ABC-jeve dugovječne medicinske drame koji će napustiti seriju.

 1. Franko Blažina says:

  Nadam se da će najavit i da je 10. sezona onda zadnja, jer je vjerojatno da će do kraja sezone otići i Meredith i Derek.

 2. 7410 says:

  Stvarno bzv. ..moja omiljena serija..nema svrhu bez Kristine ili Meredith ili Derek-a.. stvarno bzv,

  • Franko Blažina says:

   Preživjela bi bez Meredith i Dereka da su ostavili Lexie na životu. Tad bi i naslov serije imao smisla. :) Ovako ništa…

   • b24 says:

    Ukoliko im zatreba, ubaciće oni još neku sestru, ili će zbog 598 nesreće po redu Meredith imati celokupnu promenu izgleda.

 3. Lucian says:

  Moram priznati da sam pratio ovu seriju s užitkom (finale 6. sezone je brainfuck) ali kad je počela 9. sezona jednostavno sam vidio da je to to, nema više dalje, serija je propala. Sandra Oh ima talenta i drago mi je da je shvatila da treba pogledati u drugom smjeru ako ne želi ostat zapamčena samo kao Cristina Yang.

 4. jeff says:

  Serija je u pocetku bila zabavna i realna medicinska drama sa seksi likovima onda je postala zabavna ridiculous serija (nesreca na trajektu, bomba u stomaku pacijenta, voz se zakuca!), i to je bilo ok, ali ghost sex sa Ketrin Heigl je pokvario sve. Onda su svi otisli, pa sam samo finala sezona gledao (pao avion! taoci i naoruzani ludak! nema struje, Meredit se poradja! Neko umire!). Sad gledam samo finala sezona, ko ce svu besotrebnu dramu. Kao i Desperate Housewives, bile su zabavne dramedije koje ismevaju zanrove sapunica (DH) i medicnskih drama kao ER (GA), ali su postale to sto ismevaju. Mnoge serije pokvari dugotrajnost (House, Dexter, True Blood), a setimo se samo koliko su bile popularne u svom vrhuncu (jedna-dve sezone, uglavnom).

 5. newbie says:

  Šteta… Nekad ponajbolja dramska serija sada robuje gledanosti i koristi se jeftinim trikovima. Završit će kao ER. :(

Uključi se u komentare

Your email address will not be published. Required fields are marked *