Oh, još netko napušta Grey’s Anatomy – serijala.com
Trenutno čitaš
Oh, još netko napušta Grey’s Anatomy

Oh, još netko napušta Grey’s Anatomy

Sandra Oh posljednji je dio glavne postave ABC-jeve medicinske drame Grey’s Anatomy koji će napustiti sad već dugovječnu seriju. Oh od početka serije glumi liječnicu Christinu Yang, a napustit će je na kraju iduće, desete sezone u potrazi za novim izazovima. Odlazak je planirala još od prošle godine, kada je potpisala dvogodišnji ugovor, koji će isteći sa krajem iduće sezone. “Kreativno, mislim da sam seriji dala sve i vjerujem da je sada vrijeme da je napustim.”

Oh je prva među “glavnom šestorkom” koja je definitivno odlučila napustiti seriju. Sandra Oh, Justin Chambers, James Pickens Jr., Chandra Wilson, Ellen Pompeo i Patrick Dempsey lani su potpisali dvogodišnje ugovore, a sigurno je da ćemo opet ove sezone i previše čitati o njihovim mogućim odlascima. Serija je kroz godine pogubila i promijenila nekolicinu glavnih glumaca, od kojih je najrazvikaniji bio odlazak Katherine Heigl, koja se 2010. godine odlučila posvetiti osrednjim i neuspješnim romantičnim komedijama.

9 komentara
  • Nadam se da će najavit i da je 10. sezona onda zadnja, jer je vjerojatno da će do kraja sezone otići i Meredith i Derek.

  • Stvarno bzv. ..moja omiljena serija..nema svrhu bez Kristine ili Meredith ili Derek-a.. stvarno bzv,

    • Preživjela bi bez Meredith i Dereka da su ostavili Lexie na životu. Tad bi i naslov serije imao smisla. :) Ovako ništa…

      • Ukoliko im zatreba, ubaciće oni još neku sestru, ili će zbog 598 nesreće po redu Meredith imati celokupnu promenu izgleda.

  • Moram priznati da sam pratio ovu seriju s užitkom (finale 6. sezone je brainfuck) ali kad je počela 9. sezona jednostavno sam vidio da je to to, nema više dalje, serija je propala. Sandra Oh ima talenta i drago mi je da je shvatila da treba pogledati u drugom smjeru ako ne želi ostat zapamčena samo kao Cristina Yang.

  • Serija je u pocetku bila zabavna i realna medicinska drama sa seksi likovima onda je postala zabavna ridiculous serija (nesreca na trajektu, bomba u stomaku pacijenta, voz se zakuca!), i to je bilo ok, ali ghost sex sa Ketrin Heigl je pokvario sve. Onda su svi otisli, pa sam samo finala sezona gledao (pao avion! taoci i naoruzani ludak! nema struje, Meredit se poradja! Neko umire!). Sad gledam samo finala sezona, ko ce svu besotrebnu dramu. Kao i Desperate Housewives, bile su zabavne dramedije koje ismevaju zanrove sapunica (DH) i medicnskih drama kao ER (GA), ali su postale to sto ismevaju. Mnoge serije pokvari dugotrajnost (House, Dexter, True Blood), a setimo se samo koliko su bile popularne u svom vrhuncu (jedna-dve sezone, uglavnom).

  • Šteta… Nekad ponajbolja dramska serija sada robuje gledanosti i koristi se jeftinim trikovima. Završit će kao ER. :(

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861