Obnovljeni Rizzoli & Isles, Major Crimes i Perception – serijala.com
Trenutno čitaš
Obnovljeni Rizzoli & Isles, Major Crimes i Perception

Obnovljeni Rizzoli & Isles, Major Crimes i Perception

Nije neočekivano, naprotiv — TNT je obnovio tri drame koje se ovog ljeta nalaze među desetak ukupno najgledanijih televizijskih serija. Rizzioli & Isles tako dobiva petu sezonu, dok Major Crimes i Perception dobivaju svoje treće sezone. Rizzioli je opet najgledanija ljetna serija — naravno, u ukupnom zbiru.

Sve tri serije dobivaju 15-epizodne nove sezone, a trenutno su već u poodmakloj fazi emitiranja aktualnih sezona. Ranije je već obnovljen Falling Skies, a čekanju ostaju debitantska drama King & Maxwell i pravnički bro-cedural Franklin & Bash.

Mreža možda nema atraktivan program i serije o kojima ljudi vole pričati, ali zato ima serije koje velik broj voli gledati. Gledajući ukupni zbroj gledatelja, TNT je jedna od najgledanijih američkih kabelskih mreža, uz bok USA Networku, a obje mreže u pravilu vole laganiji ljetni proceduralno-kriminalistički program.

Njihove sljedeće nove serije su Mob City, povijesna serija Franka Darabonta o već mnogo puta prepričanom okršaju mafije i policije Los Angelesa s kraja 40-ih. Također, Michael Bay producira seriju o piratima nazvanu The Last Ship, dok će Sean Bean konačno pokušati preživjeti prvu sezonu u skorašnjoj drami Legends.

Komentari (1)
  • Ne volim procedurale sa kanala USA i TNT, ali je Suits jako zabavan i lagan za leto, ali opet dovoljno pametan pravnicki procedural sa zanimljivim likovima i ne deluje da ste protracili 40 min, narocito u odlicnoj drugoj sezoni. Ipak, TNT deluje da planira da se makne sa proceduralnog aspekta sa novim serijama koje imaju zanimljive premise i zvucna imena, ma mozda dostigne barem nivo Starz-a. :)

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2023 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861