Perception, Franklin & Bash i The Millers otkazani, Mindy produljena – serijala.com
Trenutno čitaš
Perception, Franklin & Bash i The Millers otkazani, Mindy produljena

Perception, Franklin & Bash i The Millers otkazani, Mindy produljena

Prvo sa pozitivnijim vijestima. Iako je Fox inicijalno naručio manje od pune sezone komedije The Mindy Project, ohrabren činjenicom da je gleda malo više od dvije šake ljudi — za razliku od njihovih ostalih komedija — dopunili su narudžbu sa pet novih epizoda. Za vas koji vikendom ne prakticirate matematiku, to je 21 epizoda ukupno.

S druge strane, tri otkazivanja. TNT je otkazao svoje dvije serije — Franklin & Bash te Perception. Pravnička dramedija zaustavit će se na četvrtoj, a kriminalistička drama na trećoj sezoni.

Također, CBS je otkazao sitcom The Millers, što je pomalo nekonvencionalan potez za seriju koja je tek na početku druge sezone. Bez zaleđa u vidu lead-ina The Big Bang Theory, Millersi su se (dodatno) srozali u gledanosti, a CBS je zaključio da ima bolje opcije. Serija će dovršiti produkciju još jedne epizode, a nakon idućeg ponedjeljka bit će skinuta s rasporeda. Ostatak će biti emitiran… jednom. Dobra vijest: Will Arnett je slobodan da radi bolje stvari (teoretski), a nadamo se da Margo Martindale i Beau Bridges još uvijek čuvaju brojeve telefona producenata The Americansa i Masters of Sex. Ili obrnuto.

I na kraju, zadnja u nizu “Netflix oživljava” vijesti tiče se otkazanog A&E-jevog vesternovskog procedurala Longmire, za koji znate samo zato jer je Katee Sackhoff glumila u njemu. Navodno je streaming servis zainteresiran za nastavak serije koja je bila otkazana nakon tri sezone zbog CBS-olike gledanosti: ukupna gledanost bila je solidna, no jako težila nepopularnoj penzionerskoj demografiji.

2 komentara

Odgovori

Serijala je online magazin posvećen aktualnim i popularnim televizijskim serijama, kritici i novostima.

© 2009-2022 Serijala.com, sva prava pridržana

ISSN 2459-5861